Ξεκίνησε το Chocolate Fest, το φεστιβάλ-πειρασμός

chocolate-fest
ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Από τις 17 έως τις 20 Οκτωβρίου.

Πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2019 κι επειδή η σοκολάτα δεν χάνει ποτέ, επιστρέφει για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ, στις 17 με 20 Οκτωβρίου, να μας θυμίσει πόση αδυναμία έχουμε στη σοκολάτα. Στην πρώτη απόπειρα, περισσότεροι από 30 χιλιάδες επισκέπτες κατέφτασαν για να απολαύσουν την καλλιτεχνική δημιουργία, τη ζαχαροπλαστική, τους παραμυθένιους γευστικούς πειρασμούς και φυσικά τη σοκολάτα κι αυτή τη φορά, κάτι μας λέει ότι η προσέλευση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Μέσα σε αυτές τις 4 ημέρες, εκθέτες από σοκολατοποιίες, γνωστά ζαχαροπλαστεία, ειδικά διαμορφωμένα pop-up περίπτερα και γνωστοί pastry chefs θα παρουσιάσουν σοκολατένια προϊόντα σε ποικίλες μορφές και θα δημιουργήσουν, έχοντας πάντα σαν βάση το λατρεμένο μας  υλικό.

afroditi_zaggana
Μικροί και μεγάλοι Chocoholics θα έχουν τη δυνατότητα να πειραματιστούν γευστικά και να αγοράσουν από συσκευασμένες σοκολάτες σε μια μεγάλη ποικιλία, μέχρι φρέσκες σοκολατένιες λιχουδιές που θα φτιάχνονται εκείνη ακριβώς τη στιγμή, μπροστά στα μάτια τους! Δεν θα λείπουν, φυσικά, ζεστά και κρύα ροφήματα όπως και μοναδικά παγωτά, που θα έχουν την τιμητική τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

afroditi_zaggana
Παράλληλα, όμως, με την πρωταγωνίστρια σοκολάτα, θα πραγματοποιηθούν και παράλληλες δράσεις για όλες τις ηλικίες, ώστε οι επισκέπτες να μάθουν από τους καλύτερους όλα τα μυστικά της σοκολάτας από την ιστορία της μέχρι τις τεχνικές της.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Στο μεταξύ, έχετε... 10 ημέρες να προετομαστείτε για το πιο γλυκό φεστιβάλ της πόλης! 

Info
Chocolate Fest
Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ.
Ερμού 1 & Πειραιώς, Γκάζι
17 – 20 Οκτωβρίου 2019
Πέμπτη | 16:00 – 23:00, Παρασκευή | 16:00 – 23:00, Σαββάτο | 11:00 – 23:00, Κυριακή | 11:00 – 23:00
Γενική Είσοδος: 3€