Δοκιμάσαμε το νέο μενού του Hard Rock Café Athens

hard-rock-cafe-legendary
ΤΡΙΤΗ, 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Το Hard Rock Café είχε γενέθλια μέσα στο καλοκαίρι και το γιόρτασε με ένα νέο μενού στο οποίο πρωταγωνιστούν βραβευμένα steak μπέργκερ, boozy milkshakes κατά της… δίαιτας, λαχταριστά ορεκτικά, sliders κι ένα λαχταριστό μπέργκερ, το πρώτο με φύλλο χρυσού 24 καρατίων. Όπως καταλαβαίνετε, δεν γινόταν να μην τα δοκιμάσουμε.

Περισσότερα από 20 νέα πιάτα εμπλούτισαν το μενού του Hard Rock Café μέσα στο καλοκαίρι, με αφορμή τα γενέθλιά του και παντοτινό στόχο την υψηλότερη ποιότητα φαγητού, ποτού και διασκέδασης. Κάποια από τα πιάτα αντιπροσωπεύουν τα πλέον σημαντικά σημεία στην ιστορία του brand του Hard Rock, το οποίο διατηρεί το κύριο μέλημά του για φρεσκάδα σε κάθε πτυχή του, από τη μουσική μέχρι τα μενού. Πριν λίγες ημέρες, εμείς τα δοκιμάσαμε (όσα μπορέσαμε), διαπιστώνοντας ότι το Hard Rock Café παραμένει μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για μπέργκερ και αμερικάνικες νοστιμιές στην Αθήνα.

Τα steak burgers του είναι και αυτά που κλέβουν την παράσταση, αφού έχουν ήδη συγκεντρώσει βραβεία πριν ακόμα λανσαριστούν παγκόσμια, συμπεριλαμβανομένων βραβείων όπως το “Fan Favorite” στο Riverwalk Fort Lauderdale Burger Battle του 2019, “Best Burger” στα βραβεία Porthole Cruise Editor-in-Chief Awards 2019 και “Ultimate Winner/Best in Miami” στο Miami Times Burgerfest του 2018. Τον λόγο μπορούμε να τον φανταστούμε, αφού μιλάμε μπέργκερ με ειδικό μείγμα από φρέσκο, 100% πιστοποιημένο Angus Beef® μοσχαρίσιο κρέας, που όπως μπορείτε να φανταστείτε απέχει έτη φωτός από το «πλαστικό» μπιφτέκι που έχουμε συναντήσει ουκ ολίγες φορές στα μπέργκερ που τρώμε έξω. Μαζί με το προσεγμένο κρέας, προσθέστε και premium, φρεσκοψημμένα ψωμάκια, αλλά και τις signature sauce και τα λαχανικά εποχής, κι έχετε μπροστά σας τους λόγους που τα μπέργκερ αυτά κέρδισαν βραβεύσεις.

Λαμπερός πρωταγωνιστής ανάμεσα στα μπέργκερ αυτά είναι το 24-Karat Gold Leaf Steak Burger™, ένα φρέσκο Steak Burger 227gr, με επικάλυψη βρώσιμου φύλλου χρυσού 24 καρατίων, με τυρί cheddar, μαρούλι, ζουμερές ντομάτες και κρεμμύδι. Μέσω του ιδρύματος Hard Rock Heals Foundation, μάλιστα, ένα μέρος των εσόδων από το λαμπερό αυτό μπέργκερ θα δωρίζονται στον οργανισμό Action Against Hunger για να βοηθήσουν στον παγκόσμιο αγώνα κατά της πείνας. Αν είστε, όμως, πιο λιτοί, μπορείτε να δοκιμάσετε το Original Legendary® Burger, το burger που τα ξεκίνησε όλα, με φρέσκο Steak Burger 227gr, καπνιστό bacon, τυρί cheddar, τραγανό onion ring, μαρούλι και ζουμερή ντομάτα, που σερβίρεται συνοδευόμενο με την signature steak sauce του Hard Rock. Το μπέργκερ αυτό αποτελεί μια από τις πιο οικονομικές επιλογές Steak Burger, οι τιμές των οποίων κυμαίνονται από 12,95 έως και 19,95.

Οι επιλογές των Steak Burger δεν τελειώνουν χωρίς Big Cheeseburger με τρεις φέτες τυρί cheddar, λιωμένο πάνω σε ένα φρέσκο μπιφτέκι Steak Burger 227gr, με μαρούλι, ντομάτα και κόκκινο κρεμμύδι. Για τους πιο «δυνατούς» και πεινασμένους υπάρχει και το Double Decker Double Cheeseburger με δύο φρέσκα μπιφτέκια Steak Burgers 227gr, το ένα πάνω στο άλλο, σύνολο 454gr, με τυρί American, μαγιονέζα, μαρούλι, ντομάτα και κόκκινο κρεμμύδι, αν και φαντάζει μια κάπως πιο υπερβολική επιλογή. Τέλος, το BBQ Bacon Cheeseburger είναι ένα ακόμη ιδιαίτερο μπέργκερ με φρέσκο Steak Burger 227gr μαριναρισμένο και ψημένο με ένα signature μείγμα μπαχαρικών, με σπιτική barbecue sauce, τραγανό κρεμμύδι, τυρί cheddar, καπνιστό bacon, μαρούλι και ζουμερή ντομάτα.

Το Veggie Burger με κιμά σόγιας αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή που σίγουρα δεν θα ενθουσιάσει τους λάτρεις του κρέατος, αλλά θα κάνει τους λιγότερο συντηρητικούς να γνέψουν θετικά και φυσικά τους χορτοφάγους να βρουν το δικό τους αγαπημένο, με ένα μπιφτέκι που θυμίζει κρέας ακόμη και στο ψήσιμο.

Κι από τα Steak Burgers να περάσουμε στα νέα mini burgers. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα Whiskey Bacon Jam Sliders, δηλαδή τρία ζουμερά μίνι μπέργκερ με λιωμένο τσένταρ, τηγανητά onion rings και χειροποίητη μαρμελάδα με μπέικον και Jack Daniels, στα Buffalo Style Sliders με κλασική buffalo sauce και σάλτσα μπλε τυριού, αλλά και τα All-American Sliders με λιωμένο τυρί American, onion rings και σαλάτα coleslaw, όλα σε τιμή 11,45 ευρώ.

Οι λάτρεις των νάτσος δοκιμάστε εκτός από τα Classic Nachos και αυτά με το ντιπ με τυρί romano και τσένταρ, με σπανάκι και καρδιές αγκινάρας, ενώ όσοι θέλετε κάτι σε θαλασσινό, το One Night in Bangkok Spicy Shrimp™ με τραγανές γαρίδες με πικάντικη σάλτσα γαρνιρισμένη με πράσινα κρεμμυδάκια σουσάμι θα σας κερδίσει.

Και στις σαλάτες, όμως, θα βρείτε δυο καινούργιες επιλογές, την Steak Salad με ψητό steak σε μια στρώση μείγματος λαχανικών με βινεγκρέτ, μπλε τυρί, κόκκινα κρεμμύδια, πιπεριές και τομαντίνια, αλλά και την Fresh Beet Side Salad, με δροσερά παντζάρια και φρέσκο πορτοκάλι, σε ένα μείγμα από λάχανο, kale και baby σπανάκι με βινεγκρέτ λεμονιού και μυρωδικά, γαρνιρισμένη με τρίμμα κατσικίσιου τυριού και σπόρους κολοκυθιού.

Για το τέλος αφήσαμε τα milkshake, αλκοολούχα και μη, τα οποία δεν θα προλαβαίνετε να τα φωτογραφίζετε για το Instagram. Εμείς δοκιμάσαμε την έκδοση χωρίς αλκοόλ του Cookies and Cream με παγωτό βανίλια, λευκή σοκολάτα, μπισκότα Oreo, σαντιγί και Kit Kat που είναι τόσο «κολασμένο» όσο ακούγεται, αλλά υπάρχει και το Strawberry Cheesecake με παγωτό βανίλια, cheesecake φράουλας, σαντιγί, άσπρη σοκολάτα και παγωμένα μπισκότα. Με Absolut Vanilla Vodka ή χωρίς. Πέραν τούτων, όμως, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς το Hard Rock Cafe θα προσφέρει limited-time εκδοχές milkshakes, ανάλογα με τις περιόδους ή τις εορταστικές περιόδους, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για πολλές ακόμη ευφάνταστες επιλογές.

Γενικότερα στo Hard Rock Café θα πρέπει να είστε έτοιμοι. Έτοιμοι να… ξεφύγετε.

Info
Hard Rock Café
Αδριανού 52, Μοναστηράκι
210 3245170