Το Δειπνοσοφιστήριον Catering καλωσορίζει γευστικά τη σεζόν

deipnosofistirio Panoulis Photography
ΤΡΙΤΗ, 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε και επίσημα η σεζόν για το Δειπνοσοφιστήριο Catering με μια ξεχωριστή βραδιά στο Μουσείο Μπενάκη.

Μετρώντας πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην εστίαση και τη γαστρονομία, το Δειπνοσοφιστήριο Catering οργάνωσε ένα λαμπερό πάρτι για να μπει δυναμικά στη σεζόν, στο εστιατόριο του Μουσείου Μπενάκη στο Κολωνάκι, στην πιο όμορφη βεράντα στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ανέλαβε φυσικά το γευστικό κομμάτι της βραδιάς με live sushi και εκλεπτυσμένες γεύσεις, ενώ τη βραδιά έντυσε με live μουσική η VIPARTIES, ένα από τα μεγαλύτερα Event Dj’s agency στην Ελλάδα.

Panoulis Photography

Να σημειώσουμε ότι η ιδιαίτερη σχέση του Δειπνοσοφιστηρίου Catering και του Μουσείου Μπενάκη ξεκίνησε πριν 20 χρόνια, όταν δημιούργησαν το εστιατόριο στον χώρο του μουσείου. Έκτοτε η συνεργασία συνεχίζει δυναμικά και κάθε χρόνο οι γεύσεις του Δειπνοσοφιστήριον Catering συμπληρώνουν γαστρονομικά την εμπειρία που προσφέρει το Μουσείο Μπενάκη.

Panoulis Photography

Στο εστιατόριο και στους χώρους του Μουσείου Μπενάκη το Δειπνοσοφιστήριον Catering έχει διοργανώσει με απόλυτη επιτυχία εκδηλώσεις μεγάλου βεληνεκούς. Ο χώρος διατίθεται για κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις που έχουν αίγλη και κύρος, ενώ λειτουργεί και ως χώρος μαζικής εστίασης τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του μουσείου.

Info
www.dipnosofistirion.gr