Πέμπτη σημαίνει μπέργκερ και κοκτέιλ στο Juju Bar & Restaurant

Juju-bar
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Το feel-good εστιατόριο του ξενοδοχείου Divani Caravel επιστρέφει δυναμικά και εγκαινιάζει τη σεζόν και το νέο του μενού με τις #JujuThursdays, δίνοντας στις Πέμπτες έξτρα ενδιαφέρον.

Αν δεν έχετε σχέδια για αυτή την Πέμπτη, σημειώστε ότι ξεκινούν οι Burgers & Cocktails Thursday Nights στο Juju Bar & Restaurant του ξενοδοχείου divani Caravel, οι οποίες από τις 10 Οκτωβρίου θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, δίνοντας έναν γευστικό τόνο στο τελείωμα της εργάσιμης εβδομάδας και το ιδανικό χαλαρωτικό κλείσιμο μιας απαιτητικής μέρας μετά το γραφείο.

Τι ακριβώς, όμως, σας περιμένει κάθε Πέμπτη στο Juju Bar & Restaurant; Ένα νέο concept μενού Burgers & Cocktails, όπου το comfort food και τα εμπνευσμένα spirits θα συνδυάζονται με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Το 8 ½ Black Angus Burger με πικάντικη μαγιονέζα, τσένταρ, μπέικον, μανιτάρια King Oyster και ροδέλες κρεμμυδιού

Στο πλαίσιο αυτό, θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε (επιπλέον του βασικού καταλόγου) ανάμεσα σε πέντε δημιουργικές προτάσεις λαχταριστών burger, πάντα με την επιμέλεια του ταλαντούχου σεφ Σάββα Ληχανίδη.

Εκτός από τον βασιλιά Black Angus (στο signature 8 ½ Black Angus Burger) που δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την λαχταριστή λίστα, οι επιλογές περιλαμβάνουν το μοντέρνο Caesar’s Burger με κοτόπουλο, full-taste pulled pork, αστακό, αλλά και vegan μπιφτέκι σόγιας, ενώ το παιχνίδι συνεχίζεται, επιλέγοντας το ψωμί της αρεσκείας σας (μπριός, μαύρο ψωμί άνθρακα ή πολύσπορο), αλλά και το συνοδευτικό που προτιμάτε (κλασικές πατάτες τηγανιτές, γλυκοπατάτες ή τα ακαταμάχητα chips του Juju με τρούφα).

Το Lobster Burger με πικάντικη μαγιονέζα, πίκλες καρότου, φρέσκο κόλιανδρο και αγγούρι

Η casual γαστρονομική εμπειρία, την οποία μπορείτε να μοιραστείτε μια οποιαδήποτε φθινοπωρινή Πέμπτη με την παρέα σας, απογειώνεται  μέσα από τη λίστα των πέντε limited-edition cocktail σε συνεργασία με την Diageo. Director’s Mule με vodka και γλυκόξινες νότες από lime και ανανά ή ένα αφρώδες Nun’s Celebration; Αυτές είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που θα σας βάλουν σε διλήμματα. 

Οι πληθωρικές γεύσεις των burger και τα μεθυστικά αρώματα των cocktails, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη κινηματογραφική αισθητική και την ατμοσφαιρική μουσική του χώρου του εστιατορίου του Divani Caravel, υπόσχονται τις πιο γοητευτικές βραδιές της πόλης.

Info
Juju Bar & Restaurant
Divani Caravel, Λ.Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα
210 7207000