Και βραζιλιάνικη και vegan κουζίνα στο Healthy Bites

healthy-bites
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Αναρωτιέστε πώς γίνεται να συνδυαστούν αυτά τα δύο; Σημειώστε στην ατζέντα σας Healthy Bites, 19 Οκτωβρίου, για την απάντηση.

Αν ακολουθείτε τη vegan φιλοσοφία στη διατροφή σας ή σας ενδιαφέρει η βραζιλιάνικη κουζίνα και το πώς μπορεί να αποδοθεί χωρίς ζωικά προϊόντα, το Healthy Bites σας δίνει ραντεβού στις 19 Οκτωβρίου για να καλύψει όλες σας τις γευστικές επιθυμίες.

Φορώντας τη βραζιλιάνικη φορεσιά του, το vegan στέκι και ο σεφ του, Νίκος Γαϊτάνος, ετοιμάζει έναν μοναδικό Vegan Brazilian μπουφέ με παραδοσιακά εδέσματα όπως Feijoada (το πιο παραδοσιακό φαγητό της βραζιλίας σε vegan παραλλαγή με φυτικά λουκάνικα και jack fruit), Coxinhas (τραγανές κροκέτες σε σχήμα αχλαδιού με φυτικά τυριά και «κοτόπουλο» σόγιας), Quibe (βραζιλιάνικα κεφτεδάκια με ρίζες από την μέση ανατολή, φτιαγμένα με πλιγούρι και κιμά beyond meat), Pao de queijo (τυροκροκέτες με αλεύρι ταπιόκας), Moqueca (στιφάδο με τόφου και μπανάνες πλαντέινς μαγειρεμένα με ντομάτα και γάλα καρύδας), Εmpadao (παραδοσιακή πίτα στην βίγκαν εκδοχή της με jack fruit, καλαμπόκι, αρακά και ελιές), Μanga guacamole με μάνγκο και φρέσκο κόλιανδρο, Ηummus (βραζιλιάνικη εκδοχή αρωματισμένο με μέντα) και φυσικά Caipirinha, το αγαπημένο κοκτέιλ με κασάσα και λάιμ.

Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας, κάντε κράτηση καθώς το event θα πραγματοποιηθεί μόνο με κρατήσεις, ενώ το κόστος είναι 15 ευρώ το άτομο, με απεριόριστη κατανάλωση φαγητού (τα ποτά δεν συμπεριλαμβάνονται). Σημειώστε ότι όλες οι μπίρες θα έχουν 50% έκπτωση και το κόστος της Caipirinha θα είναι 5 ευρώ.

Info
Healthy Bites
Πανεπιστημίου 25
210 3211375
19/10 στις 18.00