Το Fresh Bio βραβεύτηκε με το βραβείο OLIO 2019

elaion
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Η εταιρία «ΕΛΑΙΟΝ πρώτον ΑΕ» και το βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Fresh Bio κέρδισαν άλλη μια διάκριση, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την ποιότητα του ελληνικού ελαιόλαδου.

Το Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Fresh Bio Κορωνέικης ποικιλίας, της ΕΛΑΙΟΝ, βραβεύτηκε με το βραβείο κοινού OLIO 2019, αφού ψηφίστηκε από το κοινό στον Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου Ζυρίχης στο Zhaw School of Life Science and Facility Management, από 100 εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, από περισσότερες από 10 χώρες από όλο τον κόσμο, ως το πιο δημοφιλές τόσο για την ποιότητά του, όσο και για το ελκυστικό του packaging. Κι όπως όλα δίχνουν, περισσότεροι από 900 συμμετέχοντες δεν μπορεί να κάνουν λάθος!

Τον Απρίλιο 2019, το Fresh Bio είχε βραβευτεί από τους 35 ειδικούς της ελβετικής κριτικής επιτροπής και κατάφερε να ξεχωρίσει, κερδίζοντας τη διάκριση «BEST OF GREECE 2019». 

Να σημειώσουμε ότι η εταιρία «ΕΛΑΙΟΝ πρώτον ΑΕ» έχει διακριθεί άλλες δυο φορές με το βραβείο Best Of Greece, το 2014 και 2016, αποδεικνύοντας ότι προσφέρει ποιοτικό αποτέλεσμα στους λάτρεις του ελληνικού ελαιόλαδου.

Ο εν λόγω διαγωνισμός πραγματοποιείται από το 2002 με τη συμμετοχή εκπαιδευμένων ειδικών και χημικών, με οργανοληπτικούς ελέγχους, ενώ είναι αναγνωρισμένος από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου από το 2013. Κατά τις αναλύσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του διαγωνισμού, ελέγχεται η οξύτητα του ελαιόλαδου, η διατροφική του αξία, τα λιπαρά οξέα, ενώ οργανοληπτικά διακρίνεται η ένταση, το άρωμα και η ισορροπία του.

Info
www.elaion.gr
210 625 3887, [email protected]