Ξεκίνησε ο θεσμός του κυριακάτικου μπουφέ στο Makedonia Palace

makedonia-palace
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Ένας ατελείωτος μπουφές με γευστικές επιλογές δια χειρός Σωτήρη Ευαγγέλου περιμένει κάθε Κυριακή εφεξής, στο Salonica Restaurant του Makedonia Palace.

Από τις 20 Οκτωβρίου, το κομψό και πολυτελές Salonica Restaurant του Ξενοδοχείου Makedonia Palace, ξεκίνησε να στρώνει το κυριακάτικο τραπέζι, αποτελώντας  πόλο έλξης για τους φανατικούς των γευστικών απολαύσεων στην αγαπημένη συμπρωτεύουσα, με αυθεντικές γεύσεις από όλη την Ελλάδα.

Το διάχυτο φυσικό φως του εστιατορίου και ο προσεγμένος φωτισμός σε συνδυασμό με την ατελείωτη θέα του Θερμαϊκού δημιουργούν μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα για οικογενειακές και φιλικές περιστάσεις που εγγυώνται να βγάλουν την Κυριακή από την κατάσταση μελαγχολίας και να της δώσουν γεύση και χρώμα.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με δροσερές σαλάτες, ελληνικές και ξένες ποικιλίες τυριών και να συνεχίσετε επιλέγοντας ανάμεσα σε 15 δημιουργικά κυρίως πιάτα, επιλογές επιδορπίων που έχουν στόχο να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Και για όσους αγαπούν τα γλυκά, λευκή και μαύρη σοκολάτα, τούρτες, μιλφέιγ με μουσελίν βανίλιας και φράουλες, μπλακ φόρεστ είναι μερικά μόνο από τα επιδόρπια που σας περιμένουν.

Info
Makedonia Palace Hotel
Salonica Restaurant
Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Θεσσαλονίκη
2310 897197