Εγκαίνια με άρωμα καφέ στο McArthur Glen

nespresso VASILIS LAGIOS
ΤΡΙΤΗ, 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Στο πλαίσιο των εγκαινίων της νέας Boutique Nespresso στο Εκπτωτικό Χωριό, σας περιμένουν πολλές γευστικές εκπλήξεις.

Το Εκπτωτικό Χωριό McArthur Glen έχει άλλη μια νέα είσοδο, καθώς η Nespresso, στο πλαίσιο επέκτασης του δικτύου καταστημάτων της, εγκαινιάζει εκεί την ένατη Boutique της στην Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη Nespresso Boutique είναι η πρώτη στην Ελλάδα, η οποία έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το νέο Boutique concept της εταιρείας παγκοσμίως. Συγκεκριμένα, η διακόσμηση του καταστήματος έχει αναφορές και αντλεί έμπνευση από τις καλλιέργειες καφέ της εταιρείας, ενώ τα έπιπλα έχουν κατασκευαστεί από ανακυκλωμένες κάψουλες αλουμινίου και χρησιμοποιημένο Nespresso καφέ. Εκεί σας περιμένει η εξειδικευμένη ομάδα των Coffee Specialists, οι οποίοι θα τους καθοδηγούν στην επιλογή των ποικιλιών που ταιριάζουν στις γευστικές τους προτιμήσεις.

Κι αν βρεθείτε στα επίσημα εγκαίνια που θα πραγματοποιηθούν το διήμερο Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Νοεμβρίου, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε εξειδικευμένα Masterclasses, να γευτείτε μοναδικές συνταγές καφέ, δημιουργίες γλυκών και μοριακά cocktails με βάση τις Εκλεκτές Ποικιλίες της Nespresso και να βιώσετε μια ξεχωριστή εμπειρία. Ακόμη, αποκλειστικά για εκείνο το διήμερο, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μοναδικά δώρα, όπως μηχανές και αξεσουάρ Nespresso.

Info
Nespresso Boutique
Εκπτωτικό Χωριό McArthur Glen
Σπάτα 
2&3/11