Halloween γλυκά: πού θα βρούμε τα καλύτερα;

little-kook
ΠΕΜΠΤΗ, 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Μιας και έχει μπει και η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια στον... χορό του Halloween, ας «εκμεταλλευτούμε» την κατάσταση κι ας φάμε γλυκά εμπνευσμένα από κολοκύθες και μάγισσες.

Little Kook, Ψυρρή
Τα τελευταία χρόνια είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και πιο παραμυθένια γλυκοπωλεία της Αθήνας, που δεν χάνει ευκαιρία να γιορτάσει το Halloween με υπέρμετρους θεματικούς στολισμούς, που κάνουν παιδιά και μεγάλους να στέκονται στην ουρά πρόθυμα για να πιάσουν τραπέζι. Οι θεματικές τούρτες του, από τις οποίες ένα κομμάτι είναι αρκετό, θα σας καταπλήξουν, αλλά πρώτα απ’ όλα θα σας αφήσει άφωνους η διακόσμηση. Info: Καραϊσκάκη 17, Ψυρρή, 210 3214144.

Emi’s Cupcakes, Κολωνάκι
Το Emi’s Cupcakes, εκτός του ότι κάθε χρόνο δημιουργεί cupcakes, τούρτες και άλλα… τρομακτικά γλυκά εμπνευσμένα από το Halloween, διοργανώνει και πάρτι για να γιορτάσει τα 8 χρόνια λειτουργίας του μαγαζιού. Το πάρτι θα γίνει στην Παρασκευή 1/11 κι αν θέλετε να γιορτάσετε δεν έχετε παρά να κατευθυνθείτε προς το Κολωνάκι από τις 18.00 και μετά. Info: Καρνεάδου 7, Κολωνάκι, 211 1824230.

Cap Cap, Αιγάλεω
Το Cap Cap οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ήταν ο πρωτοπόρος στην τάση των παραμυθένιων στεκιών για γλυκό και μέσα στα χρόνια αναδείχτηκε σε έναν υπέροχο χώρο που μεγάλωσε την οικογένεια με άλλο ένα υποκατάστημα στο Ελληνικό. Για το φετινό Halloween έχει ετοιμάσει ένα Ghostbusted μενού, στο οποίο, μεταξύ άλλων, θα βρείτε Giant Cake με Twix, βανίλια, καραμέλα και τραγανό μπισκότο, με τις κολοκύθες να μετατρέπονται σε τούρτες και τα choux με… πράσινη «γλίτσα» με γεύση κρέμας Kiss να τρελαίνουν τον κόσμο. Info:  Πανόρμου 26, Αιγάλεω και Ιασωνίδου 10, Ελληνικό, 210 5904116.

Fairytale, Νέα Φιλαδέλφεια
Με «σκοτεινό» μενού και επιλογές ημέρας, σήμερα το Fairytale οργανώνει ένα πολύ γλυκό και τρομαχτικό πάρτι, όπου για μια ακόμη φορά ο… Λαγός θα βρεθεί αντιμέτωπος με σκοτεινές δυνάμεις. Κάντε κι εσείς κράτηση, καθώς το μαγαζί θα λειτουργήσει μόνο με κρατήσεις για αυτή την ημέρα, ώστε να ζήσετε μια μοναδική νύχτα τρόμου με μάγους και ξωτικά, με διαδραστικές επιδείξεις από επαγγελματίες του είδους και φυσικά να απολαύσετε υπέροχα και περίτεχνα γλυκά, εμπνευσμένα από την ημέρα. Info: Τρύπια 48-50, Νέα Φιλαδέλφεια, 210 2582341.