Το Athens Bar Show ξεκινά

kokteil
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Bartenders και επαγγελματίες του bar, όλοι θα συναντηθούν για δύο ημέρες στο Athens Bar Show στην Τεχνόπολη.

Με την προσέλευση κάθε χρόνο να αυξάνεται όλο και περισσότερο και την περσινή διοργάνωση να ξεπερνά τους 9 χιλιάδες επισκέπτες, το Athens Bar Show, διοργάνωσης Bar Academy. ετοιμάζεται για μια ακόμη χρονιά να γεμίσει με bartenders και επαγγελματίες του bar για δυο ολόκληρες ημέρες, υπογραμμίζοντας την τεράστια δυναμική της ελληνικής bar σκηνής, η οποία πλέον θεωρείται μία από τις πιο ανερχόμενες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στις 5 και 6 Νοεμβρίου, οι 7 αίθουσες και 2 αυλές της Τεχνόπολης θα διαμορφωθούν ειδικά για τις ανάγκες του event, κατά τη διάρκεια του οποίου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους πιο καταξιωμένους  Έλληνες bartenders, να εμπνευστείτε από τους διασημότερους cocktail guru της παγκόσμιας bar σκηνής αλλά και να ενημερωθείτε για όλες τις τάσεις και τα νέα της αγοράς.

Περισσότερα από 500 προϊόντα περιμένουν τους επισκέπτες, ενώ δεν λείπουν τα σεμινάρια, οι ομιλίες από διακεκριμένους επαγγελματίες και φυσικά ιδέες και νέα για ό,τι συμβαίνει τώρα στα καλύτερα bars του κόσμου.

Το Athens Bar Show δεν θεωρείται τυχαία, άλλωστε, ένα από τα μεγαλύτερα barshow του κόσμου που διατηρεί ως κύριο πυλώνα την εκπαίδευση, τη διαμοίραση γνώσης, ιδεών και έμπνευσης για τους επαγγελματίες που την επισκέπτονται, αφού προσφέρει στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να ανακαλύψουν νέα προϊόντα, καινοτόμα εργαλεία, να ενημερωθούν για νέους τρόπους παρασκευής και σερβιρίσματος cocktail και να έρθουν σε επαφή με επιτυχημένα business models μέσα από σεμινάρια, παρουσιάσεις και γευσιγνωσίες.

Info
Athens Bar Show
Πειραιώς 100 σταθμός μετρό Κεραμεικός
5&6/11 ώρες λειτουργίας 11:00 - 19:00 (στις 19.00 κλείνουν οι πόρτες, η έκθεση κλείνει 20:00)
εισιτήριο: 25 ευρώ online αγορά, 30 ευρώ στην είσοδο