Νοέμβριος με άρωμα ροδιού και λεβάντας στο Delta Restaurant

delta-restaurant
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Με δυο νέα πιάτα με πρωταγωνιστές το ρόδι και τη λεβάντα, η ομάδα του Delta Restaurant και ο executive chef Δημήτρης Σκαρμούτσος καλωσορίζουν τον Νοέμβριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Τον Οκτώβριο ξεκίνησε το Gastronomy Month στο Delta Restaurant και αυτό το μήνα συνεχίζεται με νέες γευστικές προτάσεις στο à la carte menu του εστιατορίου, εμπνευσμένες από τα υλικά που καλλιεργούνται στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. 

Η σαλάτα με κόκκινη κινόα, μαύρες φακές με ρόδι και dressing από ξίδι ροδιού και το φιλέτο φρέσκου σολομού μαριναρισμένο σε μπαχάρι, μοσχολέμονο, λεβάντα και μέλι συνοδευόμενο από μαύρο ρύζι, είναι τα πιάτα που θα διαμορφώνουν το νέο ειδικό μενού του εστιατορίου και θα μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες του Delta Restaurant τις Κυριακές του Noεμβρίου.

Οι γαστρονομικές Κυριακές στο εστιατόριο Delta/δ θα συνεχιστούν μέχρι και τα Χριστούγεννα, με ειδικό μενού κάθε μήνα αφιερωμένο και εμπνευσμένο από αγαπημένα υλικά που υπάρχουν στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Να σημειώσουμε ότι στο Delta Restaurant μπορείτε να απολαμβάνετε brunch κάθε Κυριακή 11.00-16.00 και a la carte κάθε Κυριακή 16.00-24.00.

Info
Delta Restaurant
επίπεδο 5Α της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
2168091288, 6983921725
Ο χώρος διατίθεται για εκδηλώσεις Δευτέρα-Σάββατο