Η 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ επιστρέφει τον Ιανουάριο

ekspotrof PETRAKIS ALEXANDROS www.inbulb.com
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Πλήρως ανανεωμένη και εμπλουτισμένη, η έκθεση που έγινε θεσμός ανανεώνει το ραντεβού της με επαγγελματίες και λάτρεις της γαστρονομίας και του Fine Food για 7η συνεχή χρονιά, τον Ιανουάριο του 2020.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ επιστρέφει με την έλευση της νέας χρονιάς, όπου από τις 24 έως τις 26 Ιανουαρίου 2020 η καρδιά της ελληνικής γαστρονομίας ετοιμάζεται να χτυπήσει δυνατά.

Η έκθεση αναμένεται να ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη με στόχο να μετατρέψει σε πόλο έλξης τους «θησαυρούς» της ελληνικής γης που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την καινοτομία και την πρώτη ύλη τους. Ταυτόχρονα, αλλάζει τόπο συνάντησης και μεταφέρεται στο Helexpo Μαρούσι, ενώ παραμένει πιστή στα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα και στην καλύτερη δυνατή ανάδειξη τους μέσα από καινοτόμες προτάσεις, γόνιμες επιχειρηματικές συναντήσεις και πλούσιες γαστρονομικές εκδηλώσεις.

PETRAKIS ALEXANDROS www.inbulb.com

Ανάμεσα στα χιλιάδες ελληνικά προϊόντα που θα φιλοξενήσει η έκθεση από 350 και πλέον παραγωγούς, θα ξεχωρίσουν κορυφαία προϊόντα που έχουν βραβευτεί τόσο σε ελληνικούς όσο και σε διεθνείς διαγωνισμούς ενώ για δεύτερη χρονιά τα πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα θα έχουν την δική τους ξεχωριστή θέση στην ενότητα «Bio Corner».

Παράλληλα, ένα πλούσιο πρόγραμμα γευστικών εκδηλώσεων περιμένει όλους όσοι αγαπούν τις γαστρονομικές εξερευνήσεις, τις ιδιαίτερες γεύσεις και τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Διακεκριμένοι chef επιλέγουν προϊόντα από τους εκθέτες και ετοιμάζουν ζωντανά μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες. Διαδραστικές εμπειρίες, γευσιγνωσίες, masterclasses και πολλά ακόμη events έρχονται στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ για να εντυπωσιάσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Τι θα βρείτε, λοιπόν, φέτος στην ΕΞΠΟΡΤΡΟΦ; Καταστήματα delicatessen & fine food, καταστήματα Βιολογικών Προϊόντων, εμπόρους χονδρικής ποιοτικών Τροφίμων και Ποτών, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, οπωροπωλεία με χαρακτήρα παντοπωλείου, ξενοδοχεία, boutique hotels, Luxury apartments, κάβες, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, καφεκοπτεία και φυσικά χιλιάδες καταναλωτές φίλους της γαστρονομίας οι οποίοι αναζητούν το καλύτερο προϊόν για το τραπέζι τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Info
ΕΞΠΟΤΡΟΦ
Helexpo Μαρούσι
24-26/1/2020
ωράριο: Παρασκευή και Σάββατο 10:00 – 20:00, Κυριακή 10:00-19:00