Φουλ της γαρίδας στο Roof Garden της Μεγάλης Βρεταννίας

gb-roof-garden
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Γαρίδα σε πρώτο ρόλο και σε διαφορετικές εκδοχές θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε στο GB Roof Garden του αριστοκρατικού ξενοδοχείου του κέντρου.

Καθημερινά και μέχρι τον Δεκέμβριο, η γαρίδα είναι πρωταγωνίστρια στο θεματικό μενού του GB Roof Garden της Μεγάλης Βρεταννίας, όπου ο Chef de Cuisine, Δημήτρης Μπούτσαλης, μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι γεμάτο εμπνευσμένες συνταγές από αυτήν.

Και για να πάρετε μια γεύση, στο μενού θα βρείτε γαρίδα tempura με σαλάτα παντζαριού, ζεστή μαγιονέζα με άρωμα μανταρινιού και πέστο από σταμναγκάθι και φέτα, σπιτικό tagliolini με γαρίδα ταρτάρ και ψητές γαρίδες, αυγοτάραχο και κουμκουάτ, καρπάτσιο γαρίδας μαριναρισμένο με χαμομήλι και λεμόνι, γύρη, τσιπς λαχανικών και σαμπαγιόν γαρίδας, σούπα κολοκύθα-κάστανο αρωματισμένη με σπόρους κακάο, τρούφα και τορτέλι γεμιστό με γαρίδα και γαρίδες στη σχάρα, σιγομαγειρεμένες αγκινάρες φρικασέ με μανιτάρια, κάστανα, χόρτα και μυρωδικά.

Οι τιμές των πιάτων κυμαίνονται από 22 έως 38 ευρώ και το μενού θα σερβίρεται καθημερινά από τις 13.00, έως και τις 20 Δεκεμβρίου.

Info
GB Roof Garden Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάννια
Βασιλέως Γεωργίου Α1 Πλατεία Συντάγματος
210 3330000