Αυτά είναι τα καλύτερα μπέργκερ και μπεργκεράδικα του κόσμου

mpergker-burger
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Το bigseventravel.com γύρισε τα μπεργκεράδικα του κόσμου δοκιμάζοντας μπέργκερ για να καταλήξει στα 50 καλύτερα κι εμείς σας παρουσιάζουμε τα κορυφαία της λίστας.

Bar Luca, Σίδνεϊ
Το Bar Luca στη μακρινή Αυστραλία έχει έναν κατάλογο με εξαιρετικά κοκτέιλ και μπέργκερ, που εντάσσονται ανάμεσα στα κορυφαία του κόσμου.

The Thurmanator, Thurman Café, Colombus, ΗΠΑ
Το Thurmanator είναι ένα εξωφρενικά μεγάλο πιάτο, το οποίο περιλαμβάνει: ψωμάκι, μαρούλι, ντομάτα, πίκλες, μπανάνα, πιπεριά, μπιφτέκι, μπέικον, τσένταρ, κι άλλο μπιφτέκι 350 γραμμαρίων το καθένα, σωταρισμένα μανιτάρια και κρεμμύδια, ζαμπόν, μοτσαρέλα, αμερικάνικο τυρί, πατάτες τηγανητές και μια πίκλα. Δοκιμή και λιποθυμία.

Burger and Beyond, Λονδίνο
Σε έναν πιο εφικτό προορισμό για τους Έλληνες, στο Λονδίνο, το Burger and Beyond είναι ένα εστιατόριο με μπέγκερ που γνωρίζουν όλοι οι ντόπιοι για την ποιότητα και τη νοστιμιά τους. Στο επόμενό σας ταξίδι στο Λονδίνο, ψάξτε το.

Gasoline Grill, Κοπεγχάγη, Δανία
Το Gasoline Grill κερδίζει συνεχώς βραβεία για τα μπέργκερ του από όλο τον κόσμο και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανέις το γιατί. Όσοι τα έχουν δοκιμάσει, μιλούν και επική νοστιμιά, με παχιές, τραγανές πατάτες.

RoyAl’s Chicken and Burgers, Περθ, Αυστραλία
Και προσεγμένα μπέργκερ και φτερούγες κοτόπουλου και εξαιρετικές εκτελέσεις και όμορφο μέρος για παρέες.

Dish, Πράγα, Τσέχικη Δημοκρατία
Στο Dish της Πράγας έχουν δικά τους κρέατα που τα κάνουν κιμά και κρατούν τους συνδυασμούς τους απλούς, με βάση την ποιότητα των συστατικών. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακά γευστικά και ποιοτικά μπέργκερ.

Burger Burger, Λονδίνο, Ontario
Σε αυτό το εστιατόριο, όλα είναι απλά και χαλαρά, για να πέφτουν όλα τα φώτα πάνω στο superstar πιάτο: το μπέργκερ. Εκεί φτιάχνουν χειροποίητα μπέργκερ, καθημερινά φρέσκα, με τον τέλειο συνδυασμό κρεατικών που λιώνει στο στόμα. 

Uniberger, Μόντρεαλ, Κεμπέκ
Στον Καναδά, το Uniberger είναι διάσημο μπεργκεράδικο που θεωρείται ότι φτιάχνει τα καλύτερα μπέργκερ της χώρας, κερδίζοντας κάθε ανταγωνισμό. Τα μπέργκερ του, μαζί με μιλκσέικ και πατάτες, λέγεται ότι κάνουν τον κάθε πελάτη να φεύγει ευτυχισμένος.