Το ΚαφεΟίνο στα Πατήσια άλλαξε πρόσωπο

kafeoino
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Υποδέχτηκε τη σεζόν με νέα διακόσμηση, νέο ύφος και νέες προτάσεις, ζωντανεύοντας την ήσυχη γειτονιά στα Άνω Πατήσια.

Όσοι έχετε επισκεφτεί το πολύ συμπαθητικό café-bar στη Γαβριηλίδου και Κωστή Παλαμά γωνία στα Άνω Πατήσια, θα ξέρετε ότι δεν κάθετε «ήσυχο». Πριν πέντε χρόνια είχε κάνει μια μεγάλη ανακαίνιση, παίρνοντας έναν πιο σύγχρονο, βιομηχανικό αλλά και cozy χαρακτήρα, ενώ τώρα άλλαξε και πάλι πρόσωπο, δημιουργώντας μια εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα.

Σε πιο τρόπικαλ αισθητική ακουμπά αυτή τη φορά η διάθεση, όχι με την υπερβολική έννοια του όρου, αλλά διακριτικά. Το παταράκι του καλύφθηκε με φυτά, αναζωογονώντας τον χώρο, ενώ υπάρχουν αφρικάνικες αναφορές στη διακόσμηση, ξύλινα ράφια στο μπαρ, μπεζ τόνοι και μίνιμαλ αισθητική, όπου όλα αυτά μαζί συνδυάζονται σε μια πολύ χαλαρωτική ατμόσφαιρα που συνεχίζει να συνοδεύεται από ψαγμένη soul, jazz, funk, hip hop, house μουσική –όπως συνεχίζονται και τα events με djs.

Σημειώστε ότι αν σας πιάσει λιγούρα ενώ πίνετε τον καφέ σας, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις φρέσκες γευστικές προτάσεις, επιμελημένες από τον Άρη Ρούσσο, με πεντανόστιμες μπρουσκέτες με σολομό ή προσούτο, bagels, πίτσα, αλλά και λαχταριστά επιδόρπια.

Ο κατάλογος των κοκτέιλ έχει επίσης ανανεωθεί, υπό την έμπνευση του Δημήτρη Χουντάλα, γι’ αυτό αν έχετε καιρό να επισκεφτείτε το ΚαφεΟίνο, μάλλον ήρθε η ώρα να κανονίσετε μια έξοδο προς τα εκεί.

Info
ΚαφεΟίνο
Γαβριηλίδου 8 και Κωστή Παλαμά, Άνω Πατήσια
2130087858