Ο Νοέμβριος έχει την τιμητική του στη Σπονδή

spondi
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ένα ιδιαίτερο μενού Spondi Hommage – Autumn κάνει τον Νοέμβριο λίγο πιο νόστιμο στο εκλεπτυσμένο εστιατόριο του Παγκρατίου.

Ξεκίνησε από τις αρχές Νοεμβρίου κι αν ακόμη δεν το έχετε αντιληφθεί, να σας πούμε ότι μέχρι και το τέλος του μήνα, η Σπονδή σας δίνει τη δυνατότητα να γευτείτε την ιστορία του εστιατορίου, μέσα από μια σειρά θεματικών πιάτων, στο πλαίσιο του Spondi Hommage – Autumn.

Το μενού αυτό, το οποίο δημιούργησε ο σεφ Άγγελος Λάντος, σε συνεργασία με τον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου Τραστέλη, Arnaud Bignon, είναι διαθέσιμο στο εστιατόριο από Κυριακή έως Πέμπτη για κάθε εβδομάδα του Νοεμβρίου και για περιορισμένο αριθμό επισκεπτών, γι’ αυτό αν κάνετε κράτηση στο εστιατόριο, θα χρειαστεί να ενημερώσετε αν ενδιαφέρεστε γι’ αυτό το μενού.

Τι σας περιμένει τώρα σε αυτό το αφιέρωμα; Αυτό που θα δοκιμάσετε είναι ένα μενού γευσιγνωσίας στα 85 ευρώ το άτομο, το οποίο έχει προκύψει από τα πιο διαχρονικά φθινοπωρινά πιάτα των δύο τελευταίων δεκαετιών της ζωής του εστιατορίου στην Αθήνα. Το μενού ξεκινά με απεριτίφ Sparkling Brut 2015 του Οινοποιείου Δουλουφάκη για να έρθει έπειτα το Καβούρι με κουνουπίδι, πράσινο μήλο, κάρυ και μέντα από το 2008, το Μπαρμπούνι με τομάτα, τζίντζερ και αϊολί από το 2006, τα Μοσχαρίσια Γλυκάδια με γλυκόριζα, τοπιναμπούρ και καφέ από το 2009 και τέλος το Μιλφέιγ με βανίλια και καραμέλα από το 2007, σε ένα γευστικό ταξίδι πίσω στον χρόνο.

Info
Σπονδή
Πύρρωνος 5, Παγκράτι
210 7564021
[email protected]