Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σε live cooking

skarmoutsos-porto-carras
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο διάσημος σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος δημιουργεί με τα κοτόπουλα ΑΒ Επιλογή από Επιλεγμένες Γιαννιώτικες Φάρμες, τις πιο νόστιμες συνταγές, σε απολαυστικά Live Cooking Events αποκλειστικά στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Τα live cooking είναι η καλύτερη ευκαιρία να έρθει ένας σεφ σε επαφή με τον κόσμο και να δείξει τόσο τις συνταγές του, όσο και την ποιότητα της πρώτης ύλης που χρησιμοποιεί. Σε ένα τέτοιο πλαίσιο θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο τις επόμενες ημέρες, ο οποίος παρέα με την ΠΙΝΔΟ θα δημιουργήσει νόστιμες συνταγές με Κοτόπουλα ΑΒ Επιλογή από Επιλεγμένες Γιαννιώτικες Φάρμες, στα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Τα κοτόπουλα ΑΒ Επιλογή από Επιλεγμένες Γιαννιώτικες Φάρμες εκτρέφονται σε επιλεγμένες φάρμες του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων “ΠΙΝΔΟΣ”, στον ορεινό όγκο της Πίνδου του Νομού των Ιωαννίνων και προέρχονται από φυλές βραδείας ανάπτυξης έχοντας συνεχή πρόσβαση και ελευθερία κίνησης στο εξωτερικό περιβάλλον του ορνιθώνα, ενώ εκτρέφονται από επιλεγμένες πτηνοτροφές (100% φυτικές, πιστοποιημένες από τον Agrocert) υψηλής περιεκτικότητας σε καλαμπόκι.

Την ξεχωριστή αυτή γεύση του κοτόπουλου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε σε μοναδικές συνταγές με την υπογραφή του Δημήτρη Σκαρμούτσου όσοι βρεθείτε για ψώνια  στα παρακάτω καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Σάββατο 16.11, 11:00 – 15:00 *

ΑΒ MEGA ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΑΒ Βασιλόπουλος, 11ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου

Σάββατο 30.11, 11:00 – 15:00

ΑΒ ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΒ Βασιλόπουλος, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 43-45

Σάββατο 07.12, 11:00 – 15:00

ΑΒ ΕΘΝΙΚΗΣ - ΑΒ Βασιλόπουλος, 20ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας

*Για λόγους υγείας ο κος Δημήτρης Σκαρμούτσος δεν θα μπορέσει να πλαισιώσει το 1ο  live cooking event στον ΑΒ Μακεδονία, αύριο, Σάββατο 16/11/2019. Η απουσία του θα καλυφθεί από προσωπικό του συνεργάτη ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση κανονικά. Θα υπάρξει ενημέρωση για τις επόμενες ενέργειες.