Στο Tudor Hall τα όσπρια παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο

tudor-hall
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Το εστιατόριο του King George υπόσχεται να κάνει και τους πιο «δύσκολους» να απολαύσουν τα όσπρια, μέσα από το «μαγικό ραβδί» του Αλέξανδρου Κοσκινά.

Ταιριάζουν στον χειμώνα και όσο κι αν για πολλούς δεν είναι λατρεμένη επιλογή, τα όσπρια μπορούν να αναδειχτούν και να δώσουν υπέροχα πιάτα –αρκεί να υπάρχει έμπνευση και δημιουργικότητα.

Ο Chef de Cuisine Αλέξανδρος Κοσκινάς φαίνεται να έχει και από τα δύο, γι’ αυτό και έχει ετοιμάσει ένα γευστικό χειμωνιάτικο ταξίδι γεμάτο συνταγές εμπνευσμένες από μία συλλογή τοπικών οσπρίων. Μαύρες φακές με καρδιές μαρουλιού και λαχανικών, ρεβυθοκεφτέδες Σίφνου με πατάτα, κύμινο και γλυκιά πάπρικα, άσπρα και μαύρα φασόλια στον ταβά με χωριάτικο λουκάνικο, πιπεριές Φλωρίνης και μπούκοβο, αλλά και κρητικά ζυμαρικά με χάντρες θαλασσινά και βασιλικό είναι μόνο κάποια από τα εμπνευσμένα πιάτα που θα βρείτε καθημερινά στο Tudor Hall Restaurant.

Το κόστος των πιάτων κυμαίνεται από 14 έως 35 ευρώ και σίγουρα υπόσχεται να σας κάνει να δείτε τα κλασικά όσπρια με άλλο μάτι.

Info
Tudor Hall ξενοδοχείο King George, a Luxuty Collection Hotel
Βασιλέως Γεωργίου 3Α, Σύνταγμα
210 3222210