Το Κτήμα Ορίζοντες γέμισε νέες γεύσεις από το Δειπνοσοφιστήριον

deipnosofistirio STUDIO PANOULIS _ Dimitris Panou
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Στον εσωτερικό χώρο του κτήματος Ορίζοντες στο Κορωπί, το γνωστό catering παρουσίασε τις νέες γαστρονομικές του προτάσεις για αυτό το χειμώνα.

Live cooking stations με dumplings, sushi, κρεατικά και σαλάτες από την ταλαντούχα ομάδα των chefs του Δειπνοσοφιστηρίου ταξίδεψαν γευστικά τους καλεσμένους σε μια εκδήλωση που οργάνωσε το γνωστό catering με σκοπό να συστήσει τις νέες του γεύσεις. Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εστίασης, το Δειπνοσοφιστήριον  συνεχίζει να έχει ως μοναδικό στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και να συνεργάζεται με μοναδικά locations σε όλη την Αττική. Το Κτήμα Ορίζοντες είναι ένα από τα κτήματα με τα οποία συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια, χαρίζοντας μαγικές στιγμές σε ζευγάρια και οικογένειες.  

STUDIO PANOULIS _ Dimitris Panou

Την επιμέλεια του μενού της βραδιάς είχε ο executive chef του Δειπνοσοφιστηρίου Δημήτρης Σκαρμούτσος, ενώ υπεύθυνη για την ιδιαίτερη διακόσμηση της αίθουσας ήταν η event planner Άντζυ Γεωργακοπούλου από το Only For You Events. 

Τα βλέμματα των καλεσμένων έκλεψε η εξαιρετικά διαμορφωμένη εσωτερική αίθουσα εκδηλώσεων του κτήματος, η οποία κατά τους χειμερινούς μήνες φιλοξενεί τις πιο όμορφες και ξεχωριστές εκδηλώσεις. 

STUDIO PANOULIS / Dimitris Panou

Το Δειπνοσοφιστήριον μαζί με την κυρία Ιωάννα Δαή, ιδιοκτήτρια του κτήματος Ορίζοντες, μετατρέπουν την κάθε εκδήλωση σε έναν μαγικό προορισμό τόσο γευστικά όσο και αισθητικά, επιλέγοντας πάντα τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου.

Info
Δειπνοσοφιστήριον
Μάτσα 17, Κηφισιά
210 6206155, 210 6208854