Στο Vezene Athens σας περιμένουν ψητά (σχεδόν) σαν της μαμάς

vezene-athens
ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Αν οι Κυριακές σας μοσχοβολούσαν πάντα ψητό, ήρθε η ώρα να τις αναβιώσετε στο Vezene Athens με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Από τις 10 Νοεμβρίου το ελληνικής έμπνευσης bistro Vezene Athens ετοιμάζει κάθε Κυριακή μια πολύ cozy κατάσταση, η οποία καταφέρνει να συνδυάσει παιδικές κυριακάτικες μνήμες, αλλά με μοντέρνα χροιά. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι οι Κυριακές εκεί οργανώνουν τσιμπούσι με ψητό κρέας κατευθείαν από τον ξυλόφουρνο, σε μια παρεΐστικη/οικογενειακή κατάσταση, όπου το ψήσιμο του κρέατος θυμίζει λίγο μαμά και γιαγιά, αλλά έχει σύγχρονες επιρροές, ξεφεύγοντας από την κλασική παράδοση.

Και για να μπούμε στο «ψητό», στο κυριακάτικο μενού που σερβίρεται από τη 1 το μεσημέρι θα βρείτε κρεατοφαγικά πιάτα όπως τηγανητό κοτόπουλο με flakes φουά γκρα, αρνίσιο μπούτι στη σούβλα με θυμάρι, πάπια με τζίνζτερ, Dijon και γλάσο γλυκόριζας και Iberico Tomahawk tempura, μεταξύ άλλων, σε τιμές από 16,5 μέχρι 29 το άτομο όσον αφορά τα πιάτα με το ψητό κρέας. Από το μενού δεν λείπουν και οι επιλογές σε εκλεπτυσμένα ορεκτικά, όπως ταρτάρ βοδινού με βιολογικό αυγό, πατατοσαλάτα με βιολογικά αυγά, ξίδι σαμπάνιας, ιαπωνική μουστάρδα και πανσέτα, διάφορα είδη ζυμαρικών, αλλά και εκσυγχρονισμένες πίτες (από 10 έως 15 ευρώ) για έξτρα οικογενειακή κυριακάτικη δόση.

Αν θέλετε να ξεφύγετε από τα κυριακάτικα brunch που κατακλύζουν την πόλη και να ζήσετε ένα αλλιώτικο γεύμα Κυριακής με πρωταγωνιστή το ψητό κρέας, δώστε ραντεβού στο Vezene Athens και φροντίστε να είστε πεινασμένοι.

Info
Vezene Athens
Βρασίδα 11, περιοχή Χίλτον
210 7232002
κάθε Κυριακή από 1 μ.μ.