Το BoBo συνδυάζει μπέργκερ με κρασί

bobo-wine-bar
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Αν δεν έχετε ακόμη επισκεφτεί το BoBo στο Κουκάκι για κρασί, αυτή την Πέμπτη σημειώστε το στην ατζέντα σας, ώστε να το ζήσετε σε ένα ιδιαίτερο τόλμημά του: σε βραδιά με κρασί και… μπέργκερ.

Μπορεί οι περισσότεροι να συνδυάζουν τα μπέργκερ τους με ένα αναψυκτικό ή μπίρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να ταιριάξουν και με λίγο καλό κρασί. Αυτό ακριβώς θα αποδείξει αυτή την Πέμπτη 28/11 το BoBo Boheme Bourgeois, το δημοφιλές wine bar στο Κουκάκι, το οποίο γι’ αυτή την ημέρα ετοιμάζει δυο διαφορετικά μπέργκερ, για να τα συνδυάσουμε με φρέσκα κόκκινα ή ακόμα και λευκά κρασιά από τις προτάσεις της λίστας.

Συγκεκριμένα, στο μενού θα βρείτε το B.B. burger με 100% μοσχάρι ωρίμανσης 40 ημερών, μετσοβόνε, truffle mayo sauce κι άγρια ρόκα, αλλά και το Revolution burger με 100% μοσχάρι ωρίμανσης 40 ημερών, προβολόνε, ντομάτα, iceberg, handmade αγγουράκι τουρσί, aioli sauce, και τα δύο με φρέσκο ψωμί Brioche.

Το BoBo δεν σταματά να διοργανώνει θεματικές βραδιές με πρωταγωνιστή πάντα το κρασί κι αυτή τη φορά η πρόκληση είναι μεγάλη.

Info
BoBo Boheme Bourgeois
Αναστάσιου Ζίννη 36, Κουκάκι
210 9244244
στις 28/11