Symposium Restaurant: υψηλή γαστρονομία σε bistro ατμόσφαιρα

symposium-restaurant
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο νέος γαστρονομικός προορισμός βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στο ξενοδοχείο Academia of Athens.

Με μόλις 5 μήνες λειτουργίας, το Symposium Restaurant του ξενοδοχείου Academia of Athens, που κατατάχθηκε στην πρώτη θέση στην κατηγορία παροχών υπηρεσιών F&B από όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου Marriott στην Ελλάδα, προσελκύει τόσο τους ενοίκους του ξενοδοχείου όσο και το αθηναϊκό κοινό, ως μια νέα γευστική πρόταση.

Λανσάρoντας τη νέα παγκόσμια τάση των bistronomique εστιατορίων, συνδυάζει μοναδικά την υψηλή γαστρονομία με τη χαλαρή, bistrot ατμόσφαιρα και υπόσχεται μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.

Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ευφάνταστα πιάτα ελληνικής κουζίνας με δημιουργικές πινελιές, μοντέρνες τεχνικές παρασκευής, υψηλή αισθητική και elegant ατμόσφαιρα, που καθιστούν το εστιατόριο μια ξεχωριστή γευστική άφιξη γεμάτη έμπνευση και δημιουργικότητα. Έχοντας ως βασικά χαρακτηριστικά την προσιτή πολυτέλεια, αλλά και τις πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας έχει ήδη καταφέρει να δώσει νέα διάσταση στον κόσμο της γεύσης κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Το μενού του απαρτίζεται από σύγχρονα μεσογειακά πιάτα που διεγείρουν τις αισθήσεις, όπως φάβα με κόκκινες φακές, φιλέτο μπακαλιάρου με φασόλια και τσορίθο και χειροποίητα νιόκι καρμπονάρα, ενώ η μεγάλη ποικιλία χειροποίητων άρτων αποτελεί πραγματική πρόκληση. Η πρωτότυπη εκδοχή της σαλάτας Ceasar’s, «Ο Καίσαρας συναντά τον Πλάτωνα»​, σίγουρα αποτελεί μια επιλογή που θέλουμε να δοκιμάσουμε, ενώ ιδιαίτερο είναι και το παγωτό φέτα που συνοδεύει την ελληνική σαλάτα Symposium.

Οι λάτρεις του κρασιού δεν μένουν παραπονεμένοι, αφού θα βρουν μια πλούσια λίστα για να επιλέξουν από ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες και να το ταιριάξουν με τις γευστικές δημιουργίες.

Κι όσον αφορά τις γλυκές απολαύσεις, ο «Μπαμπάς» με ρούμι είναι μια ξεχωριστή επιλογή ανάμεσα σε άλλες, όπως και τα γευστικότατα χειροποίητα σπιτικά παγωτά που ολοκληρώνουν το γευστικό ταξίδι του Symposium.

Στο Symposium μπορείτε να πάρετε και το πρωινό σας, αφού διαθέτει έναν πλούσιο κατάλογο με απολαυστικές επιλογές όπως αυγά φούρνου, υπέροχα αυγά benedict, αφράτα pancakes και ολόφρεσκα κρουασάν, μεγάλη ποικιλία aπό λαχταριστές ομελέτες αλλά και υγιεινά smoothies.

Info
Symposium Restaurant
Academia of Athens Ηοtel, Autograph Collection Hotels
Ακαδημίας 38 & Ομήρου
210 3670063