Ένα premium wine event με πρωταγωνιστή το Κτήμα Χατζηβαρύτη

krasi-kokkino
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Το Ergon House Athens θα φιλοξενήσει ένα άκρως οινικό event για τους φίλους του κρασιού και τους λάτρεις των αρωμάτων και των γεύσεων.

Στον υπέροχο χώρο του Ergon House, αυτή τη Δευτέρα 2/12 θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε έξι διαφορετικές σοδειές της Γουμένισσας Χατζηβαρύτη, καθώς και τη νέα σειρά κρασιών ελάχιστης παρέμβασης MiniMus του κτήματος, σε ένα premium wine event σε συνεργασία με το MYCAVA, με συνοδεία επιλεγμένων προϊόντων από το deli.

Το κρασί Γουμένισσα αποτελεί ένα παραδοσιακό blend Ξινόμαυρου και Νεγκόσκας, προερχόμενο από τα πιο ιστορικά αμπελοτόπια της Ελλάδας, προσηλωμένο στις αρχές της βιολογικής καλλιέργειας και του απόλυτου σεβασμού προς το terroir, επιδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τις μεγάλες δυνατότητες παλαίωσης του Ξινόμαυρου.

Η παρουσίαση θα γίνει από την κυρία Χλόη Χατζηβαρύτη, οινολόγο του Κτήματος και το πρόγραμμα θα διαρκέσει 2,5 ώρες, με κόστος παρακολούθησης 30 ευρώ. Λόγω του ότι ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος, κάντε κράτηση για να εξασφαλίσετε τη θέση σας.

Info
Ergon House Athens
Μητροπόλεως 23, Αθήνα
2310-442103