Τα Taste Dining Experiences συνεχίζονται στο Sense

sense-fine-dining

O αρνίσιος λαιμός στη λαδόκολλα

ΤΡΙΤΗ, 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Οι γαστρονομικές βραδιές των Taste Dining Experiences από το Taste of Athens δεν έχουν σταματημό, με επόμενο σταθμό το Sense Fine Dining Restaurant στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο πιο όμορφο σημείο της Αθήνας.

Το Taste of Athens μας δίνει ραντεβού σε διάφορα εστιατόρια της Αθήνας, αλλά και στο εξωτερικό, με σκοπό να απολαύσουμε τα Taste Dining Experiences, γαστρονομικές βραδιές μέσα από μενού προσεγμένων εστιατορίων που διαμορφώνονται γι’ αυτή τη βραδιά.

Το επόμενο ραντεβού μετά το ΦΒΚ έρχεται στο εστιατόριο Sense στις 11/12 στις 19.30, στο rooftop του AthensWas Hotel με την πανοραμική θέα, όπου ο σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος θα παρουσιάσει ένα degustation μενού 6 πιάτων ειδικά σχεδιασμένο για τη βραδιά.

Κυκλαδίτικη καππαροσαλάτα με ασπρομύτικα Λήμνου

Η κουζίνα του χαρακτηρίζεται από την συνεχή αναζήτηση ισορροπίας και αρμονίας μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας, κάτι που δεν θα λείψει και από το εν λόγω μενού, ενώ η αισθητική της εξαιρετικής τοποθεσίας του εστιατορίου αναμένεται να ανεβάσει την εμπειρία σε επόμενο επίπεδο. 

Η δημιουργική φασολάδα με σκουμπρί

Το μενού, το οποίο ανέρχεται στα 74 ευρώ το άτομο, θα περιλαμβάνει Ταξίδι στην Ελλάδα με πανάδα Κέρκυρας, αυγοτάραχο Αιτωλικού, μαραθοπιτάκι Κρήτης, τοματίνι κονφί με κατσικίσιο τυρί Ευβοίας με μέλι για αρχή, ενώ συνεχίζει με μια πολύ δημιουργική φασολάδα με σκουμπρί, με κυκλαδίτικη καππαροσαλάτα με ασπρομύτικα Λήμνου, ρίζες, λωτό, κράνα και μυρώνια, με λυθρίνι αλά Σπετσιώτα με κρέμα μαϊντανού, αφρό σκόρδου, κρέμα πατάτας-μαϊντανού και σάλτσας αλά Σπετσιώτα και αρνίσιο λαιμό στη λαδόκολλα με αφρό λεμονάτης πατάτας φούρνου και σάλτσα ρίγανης. Για επιδόρπιο σας περιμένει μηλόπιτα με καραμελωμένη σφολιάτα, κρέμα tatin, κρέμα μήλου και παγωτό καρδάμωμο, ενώ το γεύμα περιλαμβάνει και προαιρετικό wine pairing.

Info
Taste Dining Experiences@Sense
Διονυσίου Αρεοπαγίτου 5
210 9200240
στις 11/12 19.30