Το Delta Restaurant μπαίνει σε χριστουγεννιάτικη τροχιά

delta-restaurant
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Νέα πιάτα στολίζουν το μενού του pop-up εστιατορίου στο ΚΠΙΣΝ για να υποδεχτούν Χριστούγεννα.

Εδώ και έξι μήνες, οι Κυριακές έχουν πάρει άλλη γεύση στο ΚΠΙΣΝ και συγκεκριμένα στο επίπεδο 5Α της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, όπου έχει ανοίξει το pop-up εστιατόριο Delta Restaurant, με πλούσιες brunch επιλογές, με γνήσια, ποιοτικά ελληνικά υλικά, αλλά και à la carte μενού με πιάτα εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα και τα υλικά της, με την υπογραφή του σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου.

Γι’ αυτόν το μήνα, το εστιατόριο και ο σεφ, ενόψει των Χριστουγέννων, παρουσιάζουν τρία νέα πιάτα που έρχονται να «στολίσουν» τις Κυριακές των επισκεπτών.

Ταρτάρ μοσχάρι με χρένο, εστραγκόν και λάδι τρούφας, Μοσχαρίσιο φιλέτο ελληνικής εκτροφής με πουρέ από αγκινάρα Ιερουσαλήμ και Roulade με αφράτη μους βανίλιας και φρέσκα blueberries είναι τα πιάτα που θα διαμορφώνουν τις χριστουγεννιάτικες γεύσεις που θα μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες του Delta Restaurant τις Κυριακές του Δεκέμβρη.

Το εορταστικό μενού από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, έρχεται να εντείνει το χριστουγεννιάτικο κλίμα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθώς από το Σάββατο 30/11, ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ έχει ήδη ζωντανέψει, με χιλιάδες χριστουγεννιάτικα φώτα στα δέντρα του καναλιού, αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Info
Delta Restaurant
ΚΠΙΣΝ, Λεωφόρος Α. Συγγρού 364, Καλλιθέα
brunch: κάθε Κυριακή 11.00-16.00
a la carte: κάθε Κυριακή 16.00-24.00
216 8091288 6983921725
Ο χώρος διατίθεται για εκδηλώσεις Δευτέρα-Σάββατο