Φεστιβάλ τσέχικης γαστρονομίας στο Royal Olympic
To πρώτο γαστρονομικό φεστιβάλ με παραδοσιακά φαγητά από την Τσεχία πραγματοποιείται μέχρι την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Royal Olympic Hotel της Αθήνας.
To πρώτο γαστρονομικό φεστιβάλ με παραδοσιακά φαγητά από την Τσεχία πραγματοποιείται μέχρι την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Royal Olympic Hotel της Αθήνας.
Αφθονη τσέχικη μπύρα Pilsner Urquell, μαζί με παραδοσιακά τσέχικα φαγητά θα μπορούμε να γευτούμε στο φεστιβάλ, που διοργανώνεται από τον οργανισμό Τουρισμού της Τσεχίας και την πρεσβεία της Τσεχικής Δημοκρατίας, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Μέχρι και την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις λιχουδιές του Τσέχου chef Robert Burian, o οποίος ήρθε στη χώρα μας για το συγκεκριμένο φεστιβάλ. «Τα Τσεχικά φαγητά δεν είναι για λιτότητα και δίαιτα, οι γεύσεις είναι βαριές όμως είναι πάρα πολύ γευστικά. Η μπύρα μας είναι διάσημη όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο και δένει αρμονικά με τις γεύσεις των φαγητών μας», δήλωσε η πρέσβης της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, Hana Sevcikova.
Πληροφορίες: Royal Olympic Hotel, Αθανασίου Διάκου 28-34, Αθήνα, 2109288400.







