Τα Street Food and Tunes πάνε Meet Market ξανά

street-food
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Δύο από τις πιο αγαπημένες διοργανώσεις στην Αθήνα ενώνουν δυνάμεις αυτά τα Χριστούγεννα για δεύτερο και τελευταίο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο.

Με το πρώτο Σαββατοκύριακο να έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία αφού 8.000 επισκέπτες πέρασαν από το Ωδείο Αθηνών σε μία απόλυτα χριστουγεννιάτικη ατμόσφαρα, πλησιάζει και το δεύτερο, λίγο πριν γιορτάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα. Στις 21 και 22/12 τα Street Food and Tunes πρόκειται να υποδεχθούν τους καλεσμένους του χριστουγεννιάτικου Meet Market με τον δικό τους τρόπο και να πλημμυρίσουν μυρωδιές και γεύσεις τον πανέμορφο χώρο του περιστυλίου του Ωδείου Αθηνών.

Εκεί θα βρείτε περίπτερα με αλμυρές και γλυκές προτάσεις με ένα χριστουγεννιάτικο twist, ακριβώς δίπλα στην είσοδο του Παιδικού Μουσείου, με τους The Meatloaf Extravaganza, Guerilla Chef, Madame PhuManChu, Pakalolo Cannabis Sweets, My Pasta Flora, Φ Bakery, Μελικρήνη vegan & vegetarian gastronomy, Tiki's Gold Pig, Φαλαφελάδικο, Σινιόρα Italian Sweets και The Food Truck να είναι έτοιμοι να σας παρασύρουν σε γευστικά ταξίδια.

Κλείνοντας πλέον 6 χρόνια με τα ιδιαίτερα πάρτι του, το Street Food and Tunes μας καλεί για εναλλακτικά χριστουγεννιάτικα ψώνια στην πιο μεγάλη νομαδική αγορά της Αθήνας με μια προϋπόθεση: άδειο στομάχι.

Info
Street Food and Tunes@Meet Market
Ωδείο Αθηνών, 14-15/12 και 21-22/12, 11:00 - 23:00
είσοδος ελεύθερη