Το Food Truck στεριώνει και κάνει εγκαίνια

food-truck
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο Ιανουάριος ξεκινά με εγκαίνια, αφού το Food Truck ετοίμασε σταθερό πόστο στο κέντρο της πόλης.

Μόλις τρία λεπτά από το μετρό Πανεπιστήμιο, στον πολυχώρο Str.Eaters, το Food Truck έχει ετοιμάσει τον νέο του μόνιμο χώρο κι έχει σκοπό να το γιορτάσει, την Δευτέρα 13/1 από το μεσημέρι μέχρι αργά.

Η γιορτή θα περιλαμβάνει μουσική από την Λιάνα Μαστάθη του Pepper Radio 96.6 και ποιοτικό φαγητό εμπνευσμένο από τους δρόμους της Ανατολικής Μεσογείου, με γκεζλεμέδες, σούπα βελουτέ, αλλά και για πρώτη φορά στην ιστορία του πολυβραβευμένου Food Truck, μοναδικές γεύσεις σε αραβική πίτα και μερίδες, όπως μοσχαρίσια κεφτεδάκια Βαγδάτης ψητά, Shawarma από φιλέτο κοτόπουλο μαριναρισμένο 24 ώρες σε γιαούρτι και σουμάκ, φαλάφελ tamiya με φάβα και κόκκινη φακή και λαχματζούν κιμά.

Μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθούν για τους σκοπούς της «Φλόγα: Σύλλογος Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες και Παιδικό Καρκίνο».

Το Food Truck™ είναι η πρώτη στην Ελλάδα κινητή καντίνα που προσφέρει ποιοτικό street food -βασισμένο αποκλειστικά σε ποιοτικές, τοπικές κατά το δυνατόν, κι ενίοτε βιολογικές πρώτες ύλες- εμπνευσμένο από την γαστρονομική παράδοση της ευρύτερης περιοχής της Εγγύς Ανατολής.

Info
Food Truck [email protected]
Καρύτση 7, Αθήνα
στις 13/1
6932333615