Το Ζάππειο θα γεμίσει «Ελληνικό Απόσταγμα»

elliniko-apostagma-2020
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Η ετήσια εκδήλωση για τα ελληνικά αποστάγματα πλησιάζει για να μας τα συστήσει για ακόμη μια φορά.

Το «Ελληνικό Απόσταγμα» 2020 είναι η ετήσια συνεύρεση με πρωταγωνιστή τα ελληνικά αποστάγματα, που για μια ακόμη χρονιά μας καλεί να τα γευτούμε.

Τσίπουρα (και παλαιωμένα), ούζα, ελληνικά αποστάγματα σταφυλής και παραδοσιακά και μη ελληνικά ηδύποτα, όλα επώνυμα και εμφιαλωμένα, θα βρίσκονται στις 19 Ιανουαρίου από τις 13.00 έως τις 20.00 στην Αίγλη του Ζαππείου, για να τα γνωρίσουμε και να τα δοκιμάσουμε.

Ταυτόχρονα, θα υπάρχουν ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις που απευθύνονται κυρίως σε καταναλωτές, ενώ η μέρα θα έχει ιδιαίτερο γαστρονομικό ενδιαφέρον, μέσω μεζέδων επιλεγμένων εστιατορίων, μεζεδοπωλείων, Χορηγών Γευστικής Απόλαυσης, από τα κορυφαία εστιατόρια Ψαράδες, Άδολο και Lázaro 1971 (Voulgarakis Group), που θα στηρίξουν τη διοργάνωση, για απολαυστικά διαλείμματα γευστικής δοκιμής εκλεκτών εδεσμάτων.

H είσοδος στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν για τους επισκέπτες στο Ελληνικό Απόσταγμα 2020 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στην γενική είσοδο περιλαμβάνεται κατάλογος και ειδικό αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας αποσταγμάτων.

Info
Ελληνικό Απόσταγμα 2020
Αίγλη Ζαππείου, Αίθουσα Ολυμπία
Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020
13.00-20.00
εισιτήριο 10 ευρώ, φοιτητές 5 ευρώ, είσοδος σχετικών επαγγελματιών και φοιτητών οινολογίας δωρεάν