Το Berlin by 5 drunk men ετοιμάζει Low’n’Slow BBQ πάρτι

berlin-by-5-drunk-men-drunk-men
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Αυτή η Κυριακή θα είναι αφιερωμένη σε δύο έρωτες: το low’n’slow μπάρμπεκιου και τις craft μπίρες.

Το Παγκράτι θα μυρίσει μπάρμπεκιου αυτή την Κυριακή 19 Ιανουαρίου μετά τις 19.00, αφού το Berlin by 5 drunk men ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο πάρτι με ψητά low’n’slow φιλοσοφίας και μπίρα.

To Low n’ Slow είναι μια αμερικάνικη τεχνική bbq, που βασίζεται στην χαμηλή θερμοκρασία (Low) και στo αργό ψήσιμο (Slow) του κρέατος, η οποία δίνει ένα πραγματικά τρυφερό αποτέλεσμα, με κρέας που λιώνει στο στόμα.

Την Κυριακή λοιπόν σας περιμένουν εκλεκτοί μεζέδες σιγοκαπνισμένοι για πάνω από 8 ώρες στο καπνιστήριο του low n’ slow expert Nasos K BBQ, οι οποίοι φυσικά θα συνδυαστούν ιδανικά με εξαιρετικές craft μπύρες που έχουν επιλεγεί για την ημέρα. Θα έχετε, μάλιστα, και την ευκαιρία να δοκιμάσετε μια χειροποίητη smoked amber ale, ειδικά για τη βραδιά αυτή, δια χειρός του φίλου Nick Priest από την Sui Generis, οποίος ως αθεράπευτα ρομαντικός οικοζυθοποιός, εμπνεύστηκε από το bbq πάρτι.

Πιο συγκεκριμένα, το μενού περιλαμβάνει Black Angus Brisket (στήθος μοσχαρίσιο), Pulled Pork (χοιρινό «τραβηχτό»), Ribs (χοιρινά παϊδάκια), Λουκάνικα Andouille (από πικάντικο χοιρινό) και από μπίρες, εκτός της χειροποίητης, θα υπάρχουν on tap οι Devil’s Sock Altbier από Random Brewing, Cosmic Maze IPA από Dreamer Brewing, Wish Wheat Ale από Corfu Beer και Voreia Smoked Ale από Voreia Beer.

Info
Low’n’slow BBQ Party @Berlin by 5 drunk men
Τιμόθεου 8, Παγκράτι
210 7010006
Κυριακή 19/1 στις 19.00