Το The Clumsies πάει CTC για καλό σκοπό

ctc
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Με καλή διάθεση και φιλανθρωπία ξεκινά η χρονιά, με το CTC του Αλέξανδρου Τσιοτίνη να ενώνει δυνάμεις με το The Clumsies, και το αποτέλεσμα μένει να το δούμε στις 16/1.

Τι συμβαίνει όταν ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης και οι Βασίλης Κυρίτσης και Νίκος Μπάκουλης ενώνουν δυνάμεις; Ένα πολύ γευστικό και ιδιαίτερο event που θα απολαύσουμε όλοι εμείς και ταυτόχρονα θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Αυτή την Πέμπτη 16/1, λοιπόν, στην κουζίνα του CTC θα βρίσκεται όπως πάντα ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, με τη διαφορά ότι το μπαρ θα αναλάβουν οι Βασίλης Κυρίτσης και Νίκος Μπάκουλης από The Clumsies, το αθηναϊκό μπαρ που έχει κατακτήσει την 6η θέση με τα καλύτερα μπαρ του κόσμου.

Το αποτέλεσμα αυτού θα είναι ένα δείπνο με κοκτέιλ pairing, με ένα μενού 7 σταδίων, όπου κάθε πιάτο θα κάνει… παρέα με ένα ξεχωριστό κοκτέιλ, με κόστος που ανέρχεται στα 120 ευρώ το άτομο.

Ανάμεσα στα πιάτα θα βρείτε και το CTC Hot Dog με λουκάνικο κόκκορα, μπριος με σπετσιερικά και καπνιστή μαγιονέζα, αλλά και τη βελουτέ καλαμπόκι αρωματισμένη με αστακό, αφρό από τρούφα και περγαμόντο, ενώ σας περιμένει επίσης Pizza Caprese με παγωτό μοτσαρέλα, μαρέγκα ντομάτας και πέστο βασιλικού, Kριθαρώτο με σιτάρι μαγειρεμένο σε ζωμό από καλαμάρι και μπέικον με καπνιστό ξιφία, αυγοτάραχο και φρέσκο καλαμάρι, Tαρ ταρ από ροφό με δάκρυα μαστίχας και εσπεριδοειδών, Μπαρμπούνι με μους από πράσο και άλλες ακόμη ιδιαίτερες γεύσεις, η καθεμιά με το δικό της κοκτέιλ.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην Κιβωτό του Κόσμου, ενώ η κράτηση είναι απαραίτητη.

Info
CTC Restaurant
Ουμπλιανής 14 & Διοχάρους 27, Ιλίσια
210 7228812
στις 16/1