Το Juju restaurant bar φέρνει την Κινέζικη Πρωτοχρονιά στην Αθήνα

Juju-bar
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Οι γιορτές παίρνουν μια μικρή παράταση στο προσεγμένο bar restaurant του Divani Caravel στο κέντρο της Αθήνας και η Πρωτοχρονιά ξαναχτυπά, αυτή τη φορά με άρωμα Κίνας.

Ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο Happy Chinese New Year party ετοιμάζει το Juju bar & restaurant του ξενοδοχείου Divani Caravel, παρατείνοντας τη λάμψη και την αισιοδοξία των γιορτών μέχρι τις 25 Ιανουαρίου, όπου και θα εορταστεί η Κινέζικη Πρωτοχρονιά στην καρδιά της Αθήνας.

GEORGE FAKAROS™ "UNIQUE IMAGIN

Το talk of the town εστιατόριο Juju Bar Restaurant, στο ισόγειο του ξενοδοχείου, θα δημιουργήσει ειδικά για την ημέρα μια μαγική βραδιά με πρωταγωνίστρια την εξωτική κινεζική κουλτούρα γεύσης, μέσα απόό ένα σπέσιαλ εορταστικό μενού που σχεδίασε ειδικά για την περίσταση ο γνωστός σεφ Σάββας Ληχανίδης. Φυσικά δεν θα λείπει το live performance από την SHAYA, προκειμένου η βραδιά να έχει και νοστιμιά και διασκέδαση.

Το μενού που σχεδίασε ο σεφ για να γιορτάσει την Κινέζικη Πρωτοχρονιά περιλαμβάνει: Dumplings γαρίδας με λαχανικά και σάλτσα σόγιας, Μοσχαράκι stir fried με φύλλα αρακά, σάλτσα Πεκίνου και ρύζι ατμού, Μους σοκολάτας Illanka με άρωμα φρούτων του δάσους, μάνγκο και καρύδα και το κόστος θα ανέρχεται στα 60 ευρώ το άτομο.

Info
Juju Bar & Restaurant, ξενοδοχείο Divani Caravel
Λ.Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα
210 7207000
στις 25/1 στις 21.30