Μαγειρεύεται μενού με πρωταγωνιστή τα μανιτάρια στο Chefi

chefi
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Το Chefi φημίζεται, μεταξύ άλλων, για τις θεματικές του βραδιές, οι οποίες ξεκινούν με τα μανιτάρια σε… πρώτο ρόλο.

Ο γαστρονομικός πολυχώρος του Χαλανδρίου, το Chefi, ξεκινά την χρονιά, με εμπλουτισμένο fine dining μενού, σημαίνοντας το εναρκτήριο λάκτισμα στις θεματικές του βραδιές, με πρώτη την Πέμπτη 23/1, όπου θα παρουσιάσει ένα λαχταριστό μενού για τους λάτρεις των μανιταριών.

Τη βραδιά αυτή  θα παρελάσουν εκλεκτά είδη μανιταριών σε ένα εκτενές degustation menu, το οποίο ανέρχεται στα 40 ευρώ το άτομο και θα περιλαμβάνει για welcome τραγανό φύλλο, μανιτάρι, γαρίδα, αϊολί τρούφας, ενώ θα συνεχίσει με βελουτέ μανιταριών, σπιτική μπρουσκέτα, ταπενάντ portobello και με ντολμά μανιταριών με fregola, σύκο και Bearnaise τρούφας. Θα ακολουθήσει ριζότο porcini με δεντρολίβανο και pecorino, ενώ το γεύμα θα κλείσει με κρεατικό, το οποίο θα είναι fillet mignon με duxelles μανιταριών, κατσικίσιο τυρί, πουρέ λαχανικών και σος γλυκού κρασιού. Ο γλυκός επίλογος θα έρθει αμέσως μετά με Crème brûlée λευκής σοκολάτας με άρωμα τρούφας και μαρμελάδα μανιταριού και με Chefi’s σπιτικές τρούφες σοκολάτα.

Κάντε κράτηση άμεσα και εξασφαλίστε μια θέση στον μαγικό κόσμο των μανιταριών.

Info
Chefi Boutique Restaurant
Περικλέους 31, Χαλάνδρι
210 6815774
40 ευρώ το άτομο