Το Dine Athens ξεκινά και μας καλεί να φάμε έξω

dine-athens
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Για πέμπτη χρονιά, το Dine Athens Restaurant Week ξεκινά κι εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι… κράτηση.

Τα τελευταία χρόνια, η γαστρονομική εβδομάδα Dine Athens έχει καθιερωθεί, προσκαλώντας το αθηναϊκό κοινό να γευτεί ειδικά διαμορφωμένα μενού σε προνομιακές τιμές στα εστιατόρια της Αθήνας. Στο πλαίσιο, μάλιστα, του περσινού Dine Athens Restaurant Week, περισσότεροι από 30.000 Αθηναίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και απόλαυσαν δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας σε 130 επιλεγμένα εστιατόρια και σε ειδικές τιμές.

Για το 2020, η Dine Athens Restaurant Week θα πραγματοποιηθεί από 27 Ιανουαρίου έως 16 Φεβρουαρίου με 140 εστιατόρια να συμμετάσχουν, που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Όλα τα εστιατόρια θα προσφέρουν ένα από τα τρία ειδικά διαμορφωμένα μενού, στις προκαθορισμένες τιμές των €15, €30, €60 ανά άτομο, ενώ αποκλειστικά για τους κατόχους καρτών εκδόσεως Alpha Bank θα παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10% με τη χρήση της κάρτας τους. Επιπλέον, επιλεγμένα εστιατόρια θα προσφέρουν και lunch menus, στις προκαθορισμένες τιμές των €15 και €30, με επιπλέον έκπτωση 10% για τους κατόχους καρτών εκδόσεως Alpha Bank.

Εσείς μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας εστιατόριο ή κουζίνα, από ελληνική/μεσογειακή μέχρι τσέχικη και περουβιανή και να κάνετε την κράτησή σας, ώστε να απολαύσετε το διαμορφωμένο μενού τους σε προνομιακές τιμές.

Στο JuJu Bar & Restaurant για παράδειγμα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, o ταλαντούχος σεφ Σάββας Ληχανίδης έχει ετοιμάσει προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια πιάτα σε κλασικές γεύσεις και μνήμες, δοσμένες με σύγχρονο και δημιουργικό τρόπο, στην προνομιακή τιμή των 60€.

Γεύσεις όπως λαβράκι Ceviche με τζίντζερ και περουβιανή σαλάτα ή φουαγκρά σωτέ με σύκα και τζελ πικρής σοκολάτας, σαλάτα Guido (σαλάτα αντίβ με αχλάδι, γκοργκοντζόλα και macadamia nuts) ή σαλάτα σπανακόπιτα, με φύλλα από baby σπανάκι, φρέσκο κρεμμυδάκι, άνηθο κρουτόν χωριάτικου φύλλου και τριμμένη φέτα, κυρίως όπως σολομός Crispy Skin με γλυκόξινη σάλτσα και φασολάκια σόγιας με μάνγκο ή χοιρινό Iberico σωτέ με σάλτσα hoisin πορτοκάλι, πουρέ παστινάκι και μανιτάρια shimeji είναι πιάτα που σας περιμένουν στο JuJu bar & restaurant στο πλαίσιο του dine Athens και αξίζει να δοκιμάσετε, πέρα από τα καθιερωμένα.

Αναζητήστε τα μενού των εστιατορίων και κάντε τις επιλογές σας για όμορφες, γαστρονομικές βραδιές.

Info
www.dineathens.gr
27/1-16/2