Γευσιγνωσία μπίρας στο Black Duck

geusignosia-mpiras-sto-black-duck

ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Μια ξεχωριστή βραδιά γευσιγνωσίας οργανώνει η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, σε συνεργασία με το εστιατόριο Black Duck. Το ραντεβού; Την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στις 9 μ.μ.

Μια ξεχωριστή βραδιά γευσιγνωσίας οργανώνει η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, σε συνεργασία με το εστιατόριο Black Duck. Το ραντεβού; Την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στις 9 μ.μ.

Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τα μοναδικά πιάτα που προτείνει ο σεφ Νίκος Λουλούμαρης, συνοδευμένα από τις μπίρες Fischer, Amstel Bock, Duvel και McFarland. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο μενού με την καθοδήγηση του κριτικού γεύσης Δημήτρη Αντωνόπουλου.

Το μενού τεσσάρων πιάτων, με τη συνοδεία τεσσάρων διαφορετικών ζύθων, προσφέρεται στην τιμή των 30 ευρώ το άτομο.

Η ενέργεια εντάσσεται στο πρόγραμμα «Μπίρα και Ευ Ζην», που πραγματοποιεί η Αθηναϊκή Ζυθοποιία τα τέσσερα τελευταία χρόνια, το οποίο εισάγει την μπίρα στο σύγχρονο γαστρονομικό τοπίο, ενώ συγχρόνως επικοινωνεί τα θετικά οφέλη της ήπιας κατανάλωσής της, στο πλαίσιο ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Πληροφορίες: Black Duck, Χρήστου Λαδά 9Α, Αθήνα, 210 3234760.