Healthy Harmony Piraeus: μια γευστική ανάσα υγείας στον Πειραιά

healthy-harmony-piraeus triadafillou_xristos
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Είτε ακολουθείτε υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή στην καθημερινότητά σας και ψάχνετε το μέρος που θα ταιριάξει στη φιλοσοφία σας, είτε απλώς θέλετε να βάλετε πιο υγιεινές επιλογές στις εξόδους σας, ο δρόμος οδηγεί στον Πειραιά και το Healthy Harmony.

Μια από τις πιο υγιείς τάσεις των τελευταίων χρόνων είναι η στροφή προς ένα πιο υγιεινό και ισορροπημένο ζωής και διατροφής, τον οποίο υιοθετούν ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι. Αναπόφευκτα, λοιπόν, ανοίγουν και χώροι που δύνανται να στεγάσουν αυτή την τάση και να την υπηρετήσουν με αξιοπρέπεια. Ένας τέτοιος χώρος είναι και το Healthy Harmony στον Πειραιά, που υπηρετεί αυτή τη φιλοσοφία σε κάθε του πτυχή.

Ξεκινώντας από την ατμόσφαιρα και τη διακόσμηση είναι διαμορφωμένος από φυσικά υλικά, δίνοντας την αίσθηση της φύσης με πρωταγωνιστές το ξύλο, την πέτρα και το γρασίδι. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, θα διαπιστώσετε πολύ γρήγορα ότι ηρεμείτε απολαμβάνοντας το πρωινό, τον καφέ ή το σνακ σας, νιώθετε βαθιά μια αίσθηση αποτοξίνωσης κι ότι εμπνέεστε να δοκιμάσετε τις υγιεινές προτάσεις του. Η όλη ιδέα του Healthy Harmony, άλλωστε, γεννήθηκε μέσα από την αγάπη νέων ανθρώπων για την ποιοτική, νόστιμη και κυρίως υγιεινή διατροφή στο κέντρο του Πειραιά, αλλά και από τις διεθνείς τάσεις υγιεινής διατροφής.

Στο μενού του, λοιπόν, θα βρείτε επιλογές για πρωινό, brunch και μεσημεριανό, οι οποίες, μάλιστα, είναι προσαρμοσμένες σε διαφορετικές διατροφικές ανάγκες. Έτσι, υπάρχουν επιλογές τόσο για χορτοφάγους και vegan, όσο και για όσους απέχουν από τη γλουτένη, είναι flexitarian (δηλαδή καταναλώνουν περιστασιακά και κρέας), ακολουθούν τις επιταγές της διατροφής Paleo ή ψάχνουν γεύματα με χαμηλούς υδατάνθρακες.

Παραδοσιακές, χειροποίητες πίτες ταψιού, υγιεινά wrap και σάντουιτς, μπέργκερ με ή χωρίς κρέας (με φυτικό κρέας Beyond Burger), πλήθος από σαλάτες και healthy bowls με τη δυνατότητα να φτιάξετε τη δική σας σαλάτα όπως τη θέλετε και υγιεινά κυρίως γεύματα όπως χειροποίητα μπιφτέκια από όσπρια και λαχανικά ζυμωμένα με superfoods, μπιφτέκια γαλοπούλας, φαλάφελ, κοτομπουκιές από όσπρια και λαχανικά, σολομός στον ατμό, φρέσκο φιλέτο κοτόπουλου μου σάλτσα μπάρμπεκιου και πολλά ακόμη σας περιμένουν στις επιλογές του. Και το καλύτερο είναι ότι εγγυάται τη φρεσκάδα και την εποχικότητα της πρώτης ύλης του, από έλληνες παραγωγούς.

triadafillou_xristos
Ακόμη, όμως, κι αν θέλετε να χαλαρώσετε χωρίς να φάτε, μπορείτε να απολαύσετε βιολογικό καφέ και χυμούς ψυχρής έκθλιψης, υγιεινά ροφήματα όπως πολλά είδη βιολογικού τσαγιού, smoothies, smoothie bowls και διάφορα γλυκά σε light ή sugar free εκδόσεις.

Το σίγουρο είναι πως ό,τι κι αν επιλέξετε στο Healthy Harmony, θα το απολαύσετε χωρίς τύψεις και θα φύγετε με ένα αίσθημα καθαρότητας και ικανοποίησης.

Info
Healthy Harmony Piraeus
Πραξιτέλους 156-158, Πειραιάς
210 4100 201–2
Δευτ.-Παρ. 08:00-18:00/Σαβ.10:30-15:00  
Αναλαμβάνει επαγγελματικά γεύματα, εκδηλώσεις και εξειδικευμένες υπηρεσίες catering