Ο Κάνδαυλος σερβίρει (και) εναλλακτικό κρέας

kandaulos
ΤΡΙΤΗ, 04 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Χορτοφάγοι και μη εκεί έξω, στο σύγχρονο ψητοπωλείο στο Γκάζι θα βρείτε νέες επιλογές με κρέας φυτικής προέλευσης, που θα σας ενθουσιάσουν.

Με αφορμή την άνοδο της χορτοφαγίας και την αυξανόμενη ζήτηση χορτοφαγικών επιλογών στα εστιατόρια, τα μενού σιγά-σιγά προσαρμόζονται και δίνουν πάντα επιλογές σε όσους απέχουν από το κρέας. Κάπως έτσι γεννήθηκε και στον δημοφιλή Κάνδαυλο, το μοντέρνο αυτό ψητοπωλείο στο Γκάζι, η νέα σειρά Mega Meatless με σκοπό να μας μυήσει στον κόσμο του εναλλακτικού κρέατος, που προάγει την υγιεινή διατροφή, προτείνει καινούργιες διατροφικές συνήθειες και σέβεται τους φυσικούς πόρους και το περιβάλλον.

Έτσι δημιούργησε την καινοτόμα σειρά Mega Meatless, όπου θα βρείτε 100% φυτικής προέλευσης επιλογές που θυμίζουν κρέας, όπως κεφτεδάκια, γύρο και μπιφτέκια, από όσπρια υψηλής πρωτεϊνικής αξίας, χωρίς πρόσθετα σόγιας και χωρίς γλουτένη. Αποτελούν μια πλήρη πηγή πρωτεϊνών, με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, αλάτι και κορεσμένα λιπαρά και είναι ιδανικά για όσους κάνουν νηστεία, δίαιτα, plant-based διατροφή, έχουν αυξημένες ανάγκες σε πρωτεΐνη ή αθλούνται, ενώ είναι κατάλληλα για vegan αλλά και για όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τη διατροφή τους με υγιεινές εναλλακτικές μεθόδους διατροφής.

Όλα αυτά μπορείτε να τα απολαύσετε πρώτοι, αυτή την Πέμπτη 6/2 στις 19.00.

Info
Κάνδαυλος
Περσεφόνης 47, Γκάζι
210 3424725