Mezze και ΜεΖεν γίνονται ένα

mezzeglyfada Christos Kedras
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Πλησιάζει event αυστηρά για... μερακλήδες.

Ταξίδι σε όλη την Ελλάδα μέσω γαστρονομικών παραστάσεων ετοιμάζει το Mezze Glyfada με το μερακλήδικο στέκι ΜεΖεν του Βόλου, το οποίο θα πάρει τον γαστρονομικό του θίασο και θα κατέβει για μια βραδιά στην Αθήνα.

Όλα αυτά θα γίνουν την Πέμπτη 13/2 και ώρα 20.00 στο Mezze Glyfada με το «πρόγραμμα» να αναμένεται πλούσιο και πεντανόστιμο.

Πρώτη στάση θα γίνει –φυσικά- στον Βόλο, με ένα μενού degustation αφιερωμένο στα θρυλικά τσιπουράδικα της πόλης. Οι executive chef του Mezze Glyfada Βασίλης Καφαλούκος και R&D chef του ΜεΖεν Γρηγόρης Χέλμης θα ντύσουν τα αποστάγματα Τσιλιλή με δημιουργική μερακλίδικη διάθεση και ο Ανδρέας Διακοδημήτρης του ΜεΖεν θα προτείνει την σειρά.

Τι σημαίνει αυτό; 17 διαφορετικοί δημιουργικοί μεζέδες και 5 διαφορετικά αποστάγματα θα γεμίσουν το βράδυ σας με Βόλο, αγάπη και τσίπουρο και σίγουρα γεύση και κέφι, με τιμή κατ’ άτομο στα 29 ευρώ.

Κάντε την κράτησή σας εγκαίρως για να εξασφαλίσετε τη θέση σας σε αυτή τη βολιώτικη βραδιά και αναμείνατε για νεότερα, καθώς οι γαστρονομικές αυτές περιπλανήσεις θα συνεχιστούν σε όλη την Ελλάδα, με πρωταγωνιστές πάντα το Mezze Glyfada και το ΜεΖεν.

Info
Mezze Glyfada
Δημάρχου Αγγ. Μεταξά και Φοίβης, Γλυφάδα
210 8980480
στις 13/2 στις 20.00