Ώρα για σούπα στο Local Green

local-green
ΤΡΙΤΗ, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Με στόχο το θρεπτικό να μην είναι και γαστρονομικά βαρετό, το Local Green σερβίρει τέσσερις νέες σούπες που υπόσχονται να μας ζεστάνουν υγιεινά και με νοστιμιά.

Το Local Green είναι το καινούργιο «παιδί» των ιδιοκτητών των Ancho Γιάννη Δελμούζου και Μελέτη Κρίκου και του σεφ Χρήστου Φασσέα, οι οποίοι δημιούργησαν ένα στέκι που έχει κερδίσει το κοινό του κέντρου που αναζητά να φάει κάτι στο χέρι ή στα γρήγορα, διατηρώντας τον υγιεινό χαρακτήρα της διατροφής του. Η φιλοσοφία του, άλλωστε, περιστρέφεται γύρω από το θρεπτικό, υγιεινό και εξαιρετικά νόστιμο φαγητό.

Στο μενού του θα βρείτε σαλάτες, υγιεινά wraps, power bowls με υπερτροφές, όπως και grain bowls με επιλογές όπως σολομό με κινόα, λαχανικά, αβοκάντο κ.ά., κουνουπίδι κάρυ, γαρίδες με φασόλια, λαχανικά, ντοματίνια κ.ο.κ., ενώ δεν λείπουν οι χορτοφαγικές και vegan επιλογές.

Στη λίστα με τις παραπάνω φρέσκες επιλογές, το Local Green προσθέτει και τέσσερις λαχταριστές σούπες, θέλοντας να βάλει μια extra comfort πινελιά στο χειμωνιάτικο μενού, κρατώντας πάντα τη νοστιμιά και τη γεύση που το χαρακτηρίζει.

Οι τέσσερις νέες επιλογές παραμένουν πιστές στη φρεσκάδα και την ποιότητα των πρώτων υλών, τη θρεπτική αξία, τους υγιεινούς συνδυασμούς τροφών και τη νοστιμιά, ενώ καθημερινά θα προσφέρεται και διαφορετική σούπα ημέρας, την οποία θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα μεσημέρια σας.

Οι σούπες ημέρας, μία από τις οποίες θα βρίσκετε καθημερινά ζεστή και λαχταριστή, είναι η σούπα βελουτέ με καρότο, τζίντζερ και πορτοκάλι, γαρνιρισμένη με σουσάμι και chilli flakes (90 θερμίδες), η κοτόσουπα με νουντλς, καλαμπόκι και τσίλι (120 θερμίδες), η vegan σούπα βελουτέ κουνουπίδι με γάλα αμυγδάλου, γαρνιρισμένη με ψητά αμύγδαλα (110 θερμίδες) και η σούπα βελουτέ γλυκοπατάτας γαρνιρισμένη με γιαούρτι και καπνιστή πάπρικα (110 θερμίδες).

Διαλέξτε την αγαπημένη σας και διαπιστώστε αν ισχύει (και) για το Local Green το ρητό του Μπετόβεν “Only the pure of heart can make good soup”.

Info
Local Green
Περικλέους 30 -32, Αθήνα
210 3214500