Από την Τήνο στη Μεγάλη Βρεταννία με αγάπη

krasi
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και ο Head-Sommelier, Ευάγγελος Ψωφίδης, υπερήφανα υποδέχονται το εμβληματικό οινοποιείο T-OINOS στο Wine Library.

Το πολυαγαπημένο κρασί της Τήνου από το οινοποιείο T-OINOS θα καταφτάσει στην Αθήνα την Τρίτη 25/2, σε μια βραδιά οινογνωσίας με την καλύτερη φιλοξενία από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Σύμφωνα με τον Stéphane Derenoncourt, Master Vigneron του οινοιποιείου T-OINOS, η μαγεία της Τήνου, η αγριάδα του κλίματος, το στρες στο οποίο υποβάλλονται τα αμπέλια, μαρτυρούν μια φιλοσοφία παραγωγής βασισμένη στην καθαρότητα. Εστιάζοντας σε αυτόχθονες ποικιλίες όπως το Ασύρτικο και το Μαυροτράγανο, το T-OINOS μας προσφέρει κρασιά μοναδικής πολυπλοκότητας, ενέργειας και ακρίβειας.

Αυτά ακριβώς τα κρασιά θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν, όσοι παρευρεθούν στις 25/2 στην βραδιά οινογνωσίας, μέσω μιας κάθετης γευστικής δοκιμής τριών εσοδειών του εμβληματικού T-OINOS “Clos Stegasta” Ασύρτικο και Μαυροτράγανο. Στο πλαίσιο της βραδιάς, θα μάθετε τα… μυστικά που έκαναν αυτά τα κρασιά ορόσημο στην ελληνική και διεθνή οινική σκηνή και θα απολαύσετε ένα μενού έξι πιάτων, δημιουργημένο και εμπνευσμένο από τον Executive Chef του ιστορικού ξενοδοχείου, Αστέριο Κουστούδη και τον Head-Sommelier Ευάγγελο Ψωφίδη.

Επίτιμος καλεσμένος της βραδιάς θα είναι ο κ. Θάνος Γεωργιλάς, επικεφαλής Οινολόγος T-Oinos, ενώ οι ετικέτες που σας περιμένουν είναι οι: T-Oinos “Clos Stegasta” Ασύρτικο, 2014, 2017, 2018, T-Oinos “Clos Stegasta” Ασύρτικο Rare 2018, T-Oinos “Clos Stegasta” Μαυροτράγανο 2013, 2016, 2017 και T-Oinos “Clos Stegasta” Μαυροτράγανο Rare 2017.

Info
T-OINOS@Μεγάλη Βρεταννία
Βασιλέως Γεωργίου 1Α
Πλατεία Συντάγματος
στις 25/2 στις 20.00
210 3330737