Τα nice’n’easy ετοίμασαν fitness super bowls

nice-n-easy-easy
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Όσοι γυμνάζεστε και θέλετε να έχετε μια ισορροπία σε διατροφή και άσκηση, τα organic bistro-restaurants, nice’n’easy, μαζί με τα γυμναστήρια Yava το φροντίζουν.

Τα nice’n’easy εστιατόρια είναι πλέον γνωστά στην Αθήνα (και τη Μύκονο) για την φιλοσοφία τους που επικεντρώνεται στην ευεξία, την αγάπη και το σεβασμό προς το σώμα, με βάση τις παραδοσιακές γεύσεις των παιδικών μας χρόνων, εκφρασμένες μέσα από τα αγνότερα ελληνικά βιολογικά υλικά και την αστείρευτη δημιουργικότητα των σεφ του.

Πλέον μπαίνουν ακόμη πιο δυναμικά να φέρουν την ισορροπία στη ζωή και τη διατροφή μας, αφού συνεργάζονται με τα γυμναστήρια Yava και φέρνουν έξι νόστιμες επιλογές υγιεινού γεύματος fitness super-bowl, με την υπογραφή του Χρήστου Αθανασιάδη, σχεδιασμένα να φέρουν τα αποτελέσματα που ζητάμε.

Συγκεκριμένα, στις επιλογές θα βρείτε το Nice’n’Easy μπολ που είναι ένα μοναδικό super bowl με φυσικές γλυκαντικές ουσίες την κολοκύθα και την γλυκοπατάτα, όπου τυρί, ξηροί καρποί, αυγό και ψητά λαχανικά συμπληρώνουν το γεύμα, αλλά και το κοτόπουλο με αραβικό ρύζι και σος καρύδας, σερβιρισμένο με πεντανόστιμα μανιτάρια αρωματισμένα με κάρυ και άλλα λαχανικά. Για τους λάτρεις της ασιατικής κουζίνας, το ασιατικό μπολ περιέχει στήθος κοτόπουλου και φακές beluga με κουνουπίδι, αρωματισμένο με κύμινο και dressing γιαουρτιού καρύδας και πέστο κόλιανδρου, ενώ οι χορτοφάγοι θα προτιμήσουν το Veggie μπολ με σπόρους σόγιας, αγγούρια, ραπανάκια, πάνω σε κόκκινο ρύζι και δροσερή dressing αβοκάντο και γιαουρτιού. Το Power μπολ είναι για όσους χρειάζονται ενέργεια, με τόνο, kale, ρόκα, παντζάρια και κινόα γαρνιρισμένα με ρόδι, αγγούρι και ραπανάκι με dressing καρύδας, γιαουρτιού και αβοκάντο και τέλος το μπιφτέκι γαλοπούλας με πουρέ καρότο προσφέρει πρωτεΐνη χαμηλή σε λιπαρά και σερβίρεται με χρωματιστά λαχανικά όπως μανιτάρια και ντομάτες, έναν γλυκό πουρέ καρότου συνοδεία από μια σος ταχίνι με ξηρούς καρπούς.

Τα γεύματα αυτά σε συνδυασμό με την άσκηση, εκτός από γεύση και νοστιμιά υπόσχονται απώλεια βάρους, κάψιμο λίπους, καλύτερη φόρμα, περισσότερη ενέργεια, ψυχική ευεξία και μείωση των φλεγμονών, στο πλαίσιο μια συνολικά ισορροπημένης ζωής και διατροφής.