Το καρότο σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Βυζαντινό

buzantino
ΤΡΙΤΗ, 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Το αγαπημένο εστιατόριο του Hilton υποδέχεται την άνοιξη ρίχνοντας τα φώτα στο αγαπημένο λαχανικό και δημιουργεί πιάτα που το αναδεικνύουν.

Η βιταμίνη Α κάνει… πάρτι στα νέα πιάτα του εστιατορίου Βυζαντινό του ξενοδοχείου Hilton, αφού για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο έχει δημιουργήσει γευστικά και ταυτόχρονα υγιεινά πιάτα, με έναν όχι και τόσο συνηθισμένο πρωταγωνιστή: το καρότο.

Στο νέο, λοιπόν, αφιέρωμα του εστιατορίου, το οποίο στο παρελθόν έχει κινηθεί αναλόγως και με άλλα υλικά όπως τη μελιτζάνα, θα βρείτε κροκέτες από καρότο και παστινάκι με ντιπ από αβοκάντο και γιαούρτι, σαλάτα από καρότο και παστινάκι με μάνγκο και βινεγκρετ εσπεριδοειδών, χούμους με ψητά καρότα με μπαλσάμικο και μέλι, ριζότο καρότου με καραβίδες σοτέ και φιλέτο αρνιού με πολέντα καρότου.

Από το μενού δεν λείπει και το ανάλογο επιδόρπιο με καρότο και κρεμέ γιαουρτιού, ούτε το κοκτέιλ ονόματι Carrot Pleasure το οποίο, μεταξύ άλλων έχει και χυμό –τι άλλο- καρότου.

Info
Βυζαντινό, ξενοδοχείο Hilton
Βασιλίσσης Σοφίας 46, Ιλίσια
210 7281400