Ανοιξιάτικο pop-up brunch στην Κυψέλη

street-food-burger-mpergker
ΤΡΙΤΗ, 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Τα pop-up brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης «ξαναχτυπούν», αυτή τη φορά με σκοπό να καλωσορίσουν την άνοιξη.

Ραντεβού στη Φωκίωνος για brunch δίνουμε ακόμη μια φορά αυτή την Κυριακή στις 15/2, όπου στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης θα στηθεί ένα σούπερ γαστριμαργικό ταξίδι που πρέπει να (ξανα)δοκιμάσουμε.

Εκεί θα βρεθούν αθηναϊκές καντίνες, σεφ, ενώ θα γίνουν πολλές μαγειρικές απόπειρες που θα υποδεχτούν την άνοιξη, με νέα μενού και street food πιάτα, νηστίσιμα και μη, για να απολαύσουν όλοι ένα παρεΐστικο, κυριακάτικο brunch.

Γεύσεις από Ασία, Μεξικό, Κεντρική Αμερική και Ευρώπη θα μπλεχτούν σε αυτή την όμορφη γιορτή, όπου θα βρούμε το παραδοσιακό Το Σπιτικό 1964 της Φωκίωνος με street food πιάτα, το Yazhou με τις ασιατικές του επιρροές με νέες εκδοχές bao bun, το El BURRO tacos y tequila με φρέσκες συνταγές για tacos μαζί με nachos και churros και το Signora Athens με εσπρέσο σε όλες τις εκδοχές μαζί με cannoli και tiramisu με ιταλικό ταμπεραμέντο. Στα κλασικά της ημέρας, δεν θα λείψουν τα σκανδαλιστικά νόστιμα patty pan burgers των Guerilla Chef συνδυασμένα, ως είθισται, με τα μπισκοτένια επιδόρπια του The Cookie Dude.

Στους νέους θαμώνες του Pop up Brunch, θα βρείτε τον πολυμήχανο Grizzly Feeds με american diner - style προτάσεις, το elegant LULU Athens από την Ιπποκράτους με σάντουιτς και σαλάτες από μικρούς συνεταιρισμούς και παραγωγούς βασισμένα σε ελληνικές συνταγές με δόσεις φαντασίας, και ένα δυναμικό μαγειρικό collab των Rock the Food με το Old Dog που επαναπροσδιορίζει την έννοια του multi culti street food.

Κι αν είστε vegan ή vegetarian, να σας πούμε ότι δεν θα λείψουν και αυτές οι επιλογές, αφού το το Falafeladiko Events θα παρκάρει ακόμα μια φορά στην Αγορά με τα αυθεντικά falafel και η Eri Bakes Vegan θα βρίσκεται εκεί με τα vegan γλυκά της.

Τα Open Mic Sessions θα συνεχιστούν και αυτή την Κυριακή, ενώ το Impact Hub Athens και ο Pepper Radio 96.6 θα στήσουν ένα ανοιχτό stage για τολμηρούς επισκέπτες, καλλιτέχνες, performers και μουσικούς με διάθεση για πειραματισμό, σε «παρεΐστικο» κλίμα.

Τι άλλο να ζητήσετε από μια Κυριακή;

Info
Pop-up brunch@Δημοτική Αγορά Κυψέλης
Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη
στις 15/3 11.00 με 17.30