Το Explorer’s Bar Bistro γίνεται πιο καλλιτεχνικό

explorers-bar-bistro
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Από τις αρχές Μαρτίου, το ιδιαίτερο bar bistro του NJV Athens Plaza, εκτός του να σερβίρει εκλεπτυσμένες γεύσεις και περίτεχνα κοκτέιλ, φιλοξενεί και τα έργα του Fulop Tibor.

Το Explorer’s Bar Bistro του NJV Athens Plaza δείχνει συχνά την ευαισθησία του στην τέχνη, γαστρονομική και μη, έχοντας δημιουργήσει μια ιδιαίτερη αισθητική. Αυτό το διάστημα, συνεχίζει να αποτελεί έναν χώρο αναφοράς στην τέχνη, φιλοξενώντας από τις αρχές Μαρτίου, τα έργα του Fulop Tibor, ο οποίος μελετώντας και αφουγκραζώμενος την κουλτούρα στις διάφορες μορφές της δημιούργησε ένα δικό του ξεχωριστό στυλ.

«Είμαι ένα απλός άνθρωπος, όπως όλοι οι άλλοι. Ωστόσο, η ζωή μου έδωσε ένα μοναδικό δώρο, την ανάγκη και την ικανότητα να δημιουργώ. Το ταλέντο μου ξεδιπλώνεται μέσα από μια ποικιλία θεμάτων, όμως αντιπροσωπεύεται περισσότερο μέσα από τα καλλιτεχνικά μου έργα. Από τότε που μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου, ήθελα να γίνω ζωγράφος. Με τη βοήθεια του παππού μου, ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης γκαλερί, βρέθηκα σε πολλά καλλιτεχνικά στούντιο. Σήμερα, όντας ένας αυτοδίδακτος επαγγελματίας ζωγράφος σχεδόν 40 χρόνια, ζω από την τέχνη μου. Δημιούργησα τον δικό μου κόσμο συνδυάζοντας τον ρεαλισμό με μια πινελιά ρομαντισμού, την νοσταλγία με μια δόση σουρεαλισμού.  Μου αρέσει να έχω κοινό θέμα στις εκθέσεις μου που λειτουργεί σαν σύνδεσμος για όλους του πίνακες. Αισθάνομαι ότι οι πίνακές μου, προκαλούν  αισθήματα θετικότητας, ομορφιάς και αγάπης για τη ζωή. Καθώς φεύγουν από το στούντιο μου, νιώθω ότι τα έργα μου κουβαλούν ένα μέρος της ψυχής μου. Τα χρώματα τους, γεμίζουν το νέο τους σπίτι με ελπίδα, ειρήνη, χαρά και ευτυχία. Σήμερα, που η ζωή μπορεί να είναι δύσκολη και εξαιρετικά απαιτητική, είναι ευθύνη της τέχνης να την κάνει λίγο πιο φωτεινή», λέει ο ίδιος.

Την έκθεση επιμελείται η κα Ειρήνη Βανταράκη και μπορείτε να την απολαύσετε όλο μαζί με το νέο μενού, τα ποτά, τα κοκτέιλ και τη λίστα κρασιών στο πιο ιδιαίτερο bar-bistro στην καρδιά της Αθήνας.

Info
Explorer’s bar bistro
ξενοδοχείο NJV Athens Plaza
λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 2, Πλατεία Συντάγματος
210 3352400