Αναβάλλεται το opening του νέου Funky Gourmet

funky-gourmet
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Έκλεισε το 2019 για να ανοίξει ξανά στο Hilton. Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, όμως, αναγκάζουν τους υπεύθυνους του Funky Gourmet να αναβάλλουν το προγραμματισμένο opening.

Το γνωρίσαμε στον Κεραμεικό με το ιδιαίτερο μενού του δια χειρός Γεωργιάννας Χαλιαδάκη και ο Νίκου Ρούσσου, με εκατοντάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο, δυο αστέρια Michelin και δυο Χρυσούς Σκούφους. Έπειτα από δέκα χρόνια ζωής και λειτουργίας, το Funky Gourmet έκλεισε τις πόρτες του, για να μεταφέρει τη γαστρονομική του κουλτούρα για λίγο στην Costa Navarino το καλοκαίρι που μας πέρασε κι έπειτα να επανέλθει σε διαφορετικό χώρο και μέρος, στην οικογένεια του Hilton.

Αν και αρχικά η επαναλειτουργία του είχε οριστεί για τις αρχές του 2020, τελικά επρόκειτο να ανοίξει τον Ιούνιο. Η πανδημία του κορωνοϊού, όμως, αναστέλλει τις εργασίες για τη λειτουργία του κι έτσι αναβάλλεται το προγραμματισμένο για Ιούνιο opening, μέχρι νεοτέρας.

Στο μεταξύ, η έρευνα και η ανάπτυξη συνεχίζεται, ούτως ώστε να προετοιμαστούν ακόμη καλύτερα και να επανέλθουν με ένα μενού που θα εντυπωσιάσει και με την ευχή να μπορέσουμε όλοι να ξεπεράσουμε τη σημερινή κατάσταση με τη λιγότερη δυνατή ζημιά.