Πώς να φτιάχνετε βελούδινη κρέμα για καπουτσίνο στο σπίτι

kapoutsino-krema
ΤΡΙΤΗ, 05 ΜΑΙΟΥ 2020

Ο ιδρυτής της Coffeeexpert, Παναγιώτης Νίκας, μας καθοδηγεί στην κατάκτηση του ιδανικού καπουτσίνο, μέχρι να ανοίξουν και πάλι τα αγαπημένα μας στέκια για καφέ.

Με τις καφετέριες και τα εστιατόρια να πρόκειται με τα μέχρι στιγμής δεδομένα να ανοίξουν την 1η Ιουνίου, με τραπεζάκια έξω, περιορισμό στον αριθμό ατόμων ανά τραπέζι και τις απαραίτητες αποστάσεις, ο καφές έξω αργεί ακόμη και σίγουρα η εμπειρία της καφετέριας αλλάζει.

Γι’ αυτό και ο Παναγιώτης Νίκας ιδρυτής της Coffeexpert -βραβευμένης ως Silver Top Athens Coffee Importer Award- εκπαιδευτής της Barista Academy και συγγραφέας του εγχειριδίου Home Barista μας παρέχει συμβουλές και tip με τους τρόπους που μπορούμε να κάνουμε γάλα για καπουτσίνο στο σπίτι.

Η αλήθεια είναι ότι η κρέμα στον καπουτσίνο είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, προκειμένου να βγει βελούδινη και να ταιριάξει με τον καφέ μας.

Στο βίντεο που ακολουθεί, όμως, θα λύσετε κάθε απορία και θα καταφέρετε να έχετε το αποτέλεσμα που τόσο σας έχει λείψει το διάστημα της καραντίνας.

..