Καφενείον ΣΙ ΤΙ ΣΙ: έρχεται τον Ιούνιο για γαστρονομικές και fine drinking εμπειρίες

aleksandros-tsiotinis-si-ti-si
ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΜΑΙΟΥ 2020

Με την επαναλειτουργία των εστιατορίων, καφέ και μπαρ, o Senios στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης στο κέντρο της Αθήνας θα δώσει τη θέση του στο Καφενείον ΣΙ ΤΙ ΣΙ, με… βαρβάτη υπογραφή.

Ο Senios φεύγει, αλλά το «Καφενείον ΣΙ ΤΙ ΣΙ» έρχεται να προστεθεί στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας μέσα στο καλοκαίρι που καταφτάνει, σε μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές του κέντρου, όπου urban vibes και vintage διάθεση συνδυάζονται με τον δικό τους τρόπο: στην πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Αποτελεί το νέο πρότζεκτ του καταξιωμένου σεφ, Αλέξανδρου Τσιοτίνη του εστιατορίου CTC και της ομάδας των Τhe Clumsies, Theory Bar & More, Odori Vermuteria Di Atene, Frater & Soror και Senios που βρίσκονται στη λίστα με τα κορυφαία bars της Αθήνας, με το Τhe Clumsies να συμπεριλαμβάνεται στα 50 καλύτερα bars του κόσμου. Ετοιμάζεται, μάλιστα, να υποδεχτεί από τα μέσα Ιουνίου τους λάτρεις του καλού φαγητού και ποτού, συστήνοντας ένα σύγχρονο αστικό καφενείο, η ιδέα του οποίου γεννήθηκε μέσα στην περίοδο της κρίσης, ως μια δημιουργική συνεργασία που έρχεται να αναδείξει την ελληνική κουζίνα σε συνδυασμό με ξεχωριστές fine drinking εμπειρίες.

Με τις μεγάλες τζαμαρίες να προσφέρουν άπλετη θέα στον πεζόδρομο, ο χώρος ξεχωρίζει για το προσεγμένο design του με cozy και ρετρό χαρακτήρα που συνδυάζει αρμονικά την παραδοσιακή αισθητική με τον σύγχρονο ρυθμό της καρδιάς της πόλης. Ο εσωτερικός χώρος και τα τραπεζάκια στον φιλόξενο πεζόδρομο ευνοούν τόσο το private dining & drinking όσο και τις παρεΐστικες εξόδους για τις ζεστές βραδιές του καλοκαιριού.

Το μενού δια χειρός Αλέξανδρου Τσιοτίνη έρχεται να επαναπροσδιορίσει τις γευστικές μας παραδόσεις και συστήνει ξανά αγαπημένα πιάτα υπό το πρίσμα της σύγχρονης ελληνικής μαγειρικής κουλτούρας. Εμπνευσμένοι μεζέδες και παραδοσιακά εδέσματα, πιάτα to share και ορεκτικά που θα μπορεί να επιλέξει κανείς από έναν πληθωρικό δίσκο, είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις που δεσπόζουν στην κάρτα.

Η λίστα των ποτών και των cocktails με την υπογραφή της βραβευμένης ομάδας των The Clumsies, Theory Bar & More, Odori Vermuteria Di Atene, Frater & Soror και Senios περιλαμβάνει tailor made προτάσεις που πρόκειται να χαρίσουν στο “Καφενείον ΣΙ ΤΙ ΣΙ” εξέχουσα θέση στον χάρτη της Αθηναϊκής fine drinking σκηνής. Προσεκτικά επιλεγμένα αποστάγματα από όλη την Ελλάδα, ποιοτικά spirits και η θρυλική πλέον έμπνευση της ξεχωριστής αυτής ομάδας στα cocktails συνθέτουν ένα μοναδικό μενού που θα πλαισιώσει ιδανικά τις γευστικές προτάσεις.

Αναμένουμε, λοιπόν, με ανυπομονησία και αισιοδοξία την επόμενη μέρα της κρίσιμης αυτής περιόδου και είμαστε έτοιμοι για νέες γαστρονομικές εμπειρίες που υπόσχονται να προσθέσουν άλλο ένα στέκι στη λίστα μας.

Info
Καφενείον ΣΙ ΤΙ ΣΙ
Καλαμιώτου 15