Pop-Up Munchies τον Ιούνιο στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

street-food
ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

To απόλυτο γαστρονομικό fair επιστρέφει στην Αγορά της Κυψέλης με φρέσκο όνομα και το κατάλληλο μενού για… ομαλή επιστροφή στην κανονικότητα.

Έπειτα από μήνες απουσίας λόγω του νέου κορωνοϊού, οι γαστρονομικές συγκεντρώσεις στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης επιστρέφουν τον Ιούνιο, πολλά υποσχόμενες. Συγκεκριμένα, στις 13/6 σεφ, μάγειρες και καντίνες θα δώσουν απογευματινό ραντεβού με εξωτικά μενού και κοκτέιλ έχοντας σκοπό να συνθέσουν ένα καλοκαιρινό απόγευμα-βράδυ Σαββάτου με γεύση, μουσική και παρέα με… αποστάσεις.

Στο πλαίσιο του σούπερ φρέσκου Pop up Munchies που θα πραγματοποιείται δυο φορές τον μήνα, οι σεφ θα μαγειρέψουν πυρετωδώς για να παρουσιάσουν μερικές από τις μοναδικές Street Food συνταγές, με live streaming στις αναδυόμενες κουζίνες της Αγοράς.

Τα street λουκούλλεια πιάτα θα μπορείτε να τα απολαύσετε σε Eat In & Take Away εκδοχή, ενώ αν θέλετε να τα απολαύσετε στο σπίτι σας πιο μοναχικά, θα έχετε την ευκαιρία να τα παραγγείλετε κατά το live streaming.

Όσοι παραμείνετε στον χώρο, να σας πούμε ότι θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός τραπεζιών με απόσταση και τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής. Έτσι, οι θαμώνες του Pop up Brunch και οι λάτρεις των street food delicacies θα έχουν την ευκαιρία επιστρέψουν με ένα τρόπο στη νέα κανονικότητα δοκιμάζοντας αγαπημένες και νέες γεύσεις συνοδεία δροσερών ποτών και κοκτέιλ από την καντίνα της αγοράς, με την παρέα τους, σε ένα νέο format εκδήλωσης, με φυσική και ψηφιακή διάσταση.

Η μουσική δεν θα λείψει για μια ακόμη φορά, με μοναδικά tunes από djs του Pepper, αλλά και καλλιτεχνική διάθεση, αφού το Open Mic, το αναδυόμενο δρώμενο που εμπλουτίζει τα Pop up Brunch του τελευταίου τριμήνου, επανέρχεται! Η Ανοιχτή Σκηνή της Αγοράς δίνει την ευκαιρία σε παλιούς και νέους επίδοξους μουσικούς, τραγουδιστές, stand-up comedians και άλλους περφόρμερ να εκφραστούν απέναντι στο κοινό, δείχνοντας το ταλέντο τους σε μια παράσταση μέγιστης διάρκειας 8 λεπτών. Στο τέλος, με κριτή τον κόσμο, ανακοινώνεται ο νικητής της ημέρας με έπαθλο… φαγητό!

Περισσότερα για τη συμμετοχή στο Open Mic εδώ.

Δηλώστε συμμετοχή ως προμηθευτής εδώ

Info
Pop-Up Munchies
Δημοτική Αγορά Κυψέλης
Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη
στις 13/6 17.00-23.00