Workshop by Aliento: νέα γαστρονομική στάση στο Γαλάτσι

workshop-by-aliento
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Η ιαπωνική-περουβιανή κουζίνα είναι στα πάνω της αυτό το διάστημα με καινούργια εστιατόρια που την υπηρετούν να ανοίγουν το ένα μετά το άλλο. Από αυτή τη Nikkei τάση δεν λείπει και η γαστρονομική σκηνή του Γαλατσίου, με το νέο της απόκτημα.

Το Workshop by Aliento αποτελεί το νέο μέλος της οικογένειας του εστιατορίου «Λεύκες» στο Γαλάτσι, ξεφεύγοντας από τη μεσογειακή κουζίνα και πιάνοντας την κουζίνα της Ιαπωνίας και του Περού, δίνοντας βάση στο σούσι, με την υπογραφή του σεφ Σταμάτη Τσίλια.

Στο μενού του θα βρείτε πολλές επιλογές που μπορείτε να παραγγείλετε και μέσω Wolt, ζεστές και κρύες, από gyoza μαγειρεμένα στον ατμό με λαχανικά, tiradito de salmon με σασίμι σολομού, πίκλες jalapeno, φρέσκο κρεμμύδι και σάλτσα leche de pimiento, tsukune δηλαδή ιαπωνικό κεμπάπ με γλάσο teriyaki, χειροποίητη πίτα στον ατμό πουρέ κουνουπίδι με miso και πίκλες μαγειρεμένες σε ελαιόλαδο και μυρωδικά, μέχρι πολλαπλές επιλογές σε sushi rolls και nigiri για τους λάτρεις της ιαπωνικής αυτής λιχουδιάς.

Από τον κατάλογο δεν λείπουν και επιλογές σε κοκτέιλ για να συνοδέψετε το δείπνο σας, πάντα εμπνευσμένες από τα δύο άκρα του κόσμου.

Info
Workshop by Aliento
Ιπποκράτους 11, Γαλάτσι
210 2921907