Noah: μια νόστιμη όαση στο Πάρκο Ελευθερίας

noah
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Όποιος θέλει να συνδυάσει φύση, καφέ, φαγητό, πικ νικ, κοκτέιλ, γιόγκα και χαλάρωση σε all-day κατάσταση, μόλις βρήκε το στέκι του.

Όταν η απόδραση στη φύση είναι το ζητούμενο, αλλά δεν πραγματοποιείται πάντα τόσο εύκολα, οι επιλογές «όασης» στο κέντρο της Αθήνας είναι το next best thing. Σε αυτές προστίθεται μια νέα, που βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης, στο πάρκο Ελευθερίας, δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής, και ακούει στο όνομα Noah.

Εκεί θα ζήσετε μια πραγματική απόδραση στη φύση, σε έναν χώρο ανοιχτό με καλοκαιρινή διάθεση σχεδιασμού Άλεξ Πετράκη (Upupa Epops), ο οποίος θα σας υποδεχτεί με ένα μεγάλο, ιδιαίτερο σιντριβάνι το οποίο κοσμεί ένα γλυπτό που σχηματίζει τη φράση «σ’αγαπώ» στη νοηματική.

Μέσα στο φυσικό και χαλαρωτικό του περιβάλλον, φουλ στα χρώματα, μπορείτε να καθίσετε για καφέ και πρωινό, ξεκινώντας την ημέρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ή να ανακαλύψετε τις γαστρονομικές του προτάσεις από το μεσημέρι κι έπειτα. Το μενού περιλαμβάνει πίτσα, επιλογές με κρέας και ψάρι, αλλά και χορτοφαγικές/vegan επιλογές για όσους απέχουν από τα ζωικά, με επιρροές μεσογειακής και λατινοαμερικάνικης κουζίνας, έμπνευσης Βασίλη Παπαθεοδώρου. Μιας και μιλάμε για all-day κατάσταση, από τη «συνταγή» δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα κοκτέιλ επιμέλειας Βασίλη Νικήτα.

Το Noah, όμως, εκμεταλλεύεται το φυσικό του περιβάλλον και δεν μένει μόνο στον καφέ και το φαγητό. Ανεβάζει την all-day εμπειρία μερικά επίπεδα, αφού προσφέρεται και για μαθήματα γιόγκα, live, παραστάσεις και άλλες δραστηριότητες, ενώ για τους πιο ρομαντικούς δίνει τη δυνατότητα του πικ νικ στο γρασίδι, με επιλογές από τον κατάλογό του.

Ουσιαστικά, το Noah φροντίζει η εμπειρία σας εκεί να σας θυμίζει πραγματική απόδραση από την πόλη, δημιουργώντας μια υπέροχη ψευδαίσθηση ότι βρίσκεστε σε διακοπές, ακόμη κι αν αυτές αργούν.

Info
Noah
Πάρκο Ελευθερίας, Μέγαρο Μουσικής
210 7233419